FHM onderwerpt de Womanizer Pro aan een review

Redactie 8 dec 2015 Entertainment

In mijn rijkelijke FHM-leven heb ik al veel dingen mogen testen. Van het land Noorwegen tot een dikke koptelefoon en van blikken erwtensoep tot een BMW i8. Maar nog nooit heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van de sekstoys. Ook privé is dit speeltuig voor volwassenen nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. Maar het is er in tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen gewoon nog nooit van gekomen. Tot nu. Na de eerste vier delen gaan we vandaag verder met de vernieuwe Womanizer Pro.

Wat: De Womanizer.  Hé, maar die hadden we toch al eens behandeld? Dat klopt! Maar nu is ‘tie vernieuwd en naar een professioneel level gestegen. Ze noemen ‘m de Womanizer Pro. Kom maar op!

Prijs: €189,-

Eerste indruk: We wisten van de ‘normale’ Womanizer al dat het een ‘revolutionaire stimulator is die speciaal is ontworpen om de clitoris intens te stimuleren’. Nu gaan we dus aan de slag met Womanizer Pro. De doos is maagdelijk wit. Datzelfde geldt voor het apparaat zelf. Qua looks is dit is het Real Madrid onder de seksspeeltjes. Nogal een contrast met het felroze apparaat uit de eerste Womanizer. Qua functie voert ‘ie wel nagenoeg hetzelfde uit: clitorisstimulatie. Omdat wij nog steeds niet beschikken over een clitoris dienen we wederom madame le scharrel van stal te halen als primair proefpersoon. Haar eerste indruk: ‘Het lijkt nog steeds op zo’n oorthermometer. Maar het zou ook een mini soundsystem kunnen zijn. Ik vind het design futuristisch. Beetje a la iRobot. Door het groene knipperende lampje zou het ook een schattig bedlampje kunnen zijn.’ Tot zover de eerste indruk van mevrouw. Naast het apparaat wordt er een oplaadkabeltje, een ander tuutje en een tasje bijgeleverd om het product een beetje subtiel in te verbergen. Ten aanzien van de vorige Womanizer is de Pro stiller, makkelijker in gebruik en heeft de stimulator een nieuwe handzame vormgeving.


De Sombrero krijg je er niet bijgeleverd, maar ziet er wel extra feestelijk uit. 

Look & feel: Ook op de Pro zit een Swarovski kristal die als aan/uit-knop fungeert. Zijn we nog altijd niet echt gecharmeerd van. Is vast bedoeld voor de vrouwelijke touch, maar het blijft een hoog woonwagenkampgehalte houden. Verder zit op de bovenkant een intensity knop waarmee het volume van de vibraties kan worden aangepast. Het apparaat is van plastic wat enigszins vettig aanvoelt. Qua feel moeten we zeggen dat ‘ie werkelijk perfect in de handpalm past. Daar is veelvuldig mee getest, kan niet anders. Het tuutje is van verfijnd, zacht materiaal. Logisch ook, want dit moet op de clitoris geplaatst worden waarna vibraties in alle rangen en standen de vrouw naar een grandioos hoogtepunt moeten brengen. Met de wetenschap van de vorige editie in de hand moet dat met de Pro geen enkel probleem opleveren.

Gebruiksvriendelijkheid: Madame le scharrel en ik testen het apparaat vlak voor het slapen gaan. Zo kunnen we een ellenlang verleidings- en uitkleedspel even terzijde schuiven en direct overgaan tot de orde van de dag. Testen dat ding. Blijft toch het meest interessante deel van de praktijktest. Kritisch puntje is dat het apparaat toch wel erg lang moet opladen eer die in gebruik kan worden genomen. Hou daar rekening mee als je vriendin op bezoek komt en je wilt haar verrassen met supriseparty voor haar sensitieve deurbel. Qua standen kunnen we kiezen uit acht verschillende simulaties. ‘Hou ‘m maar op stand nummer drie, dan kunnen we van daaruit kijken hoe we verder gaan,’ fluistert ons proefpersoon. Ze is wat huiverig voor nummer acht, want zelfs op het droge doet dat al denken aan standje aardbeving. Standje drie gaat ze vrij lekker op, waarna we door schakelen naar standje vier. En vijf. En zes. ‘Terug!’. En vijf. Na een paar minuten vibreren zet ze een moeilijk gezicht op en komt ze tot haar felbegeerde orgasme. Zo. Dat is dat. Het beestje werkt.


Ook de Womanizer Pro heeft wat weg van een oorthermometer.

Plezierfactor: 9/10 Hoewel dit een verbeterde versie is van de Womanizer, scoort ‘ie hetzelfde cijfer als z’n voorganger. Hij krijg het niet voor elkaar om nóg een punt hoger te scoren en zo de ultieme score van een 10 te halen. Een 9 is dan ook al vrij hoog. Maar ook hier geldt: hij doet waarvoor ‘ie op de wereld is gezet. Vrouwen tot een schokkend hoogtepunt brengen. De 100% orgasme garantie maakt ‘ie dubbel en dwars waard. Daar leg je dan wel een paar knaken voor neer, maar de ladies zullen het ongetwijfeld appreciëren. Onze madame in elk geval wel. ‘Het is geen vervanging van een echte piemel en als een one night stand hiermee aan kwam zetten zou ik ook wel een beetje vreemd opkijken, maar het is wel echt een fantastische toevoeging aan het seksleven van een stelletje.’ Wat wij echt een pluspunt vinden is dat ‘ie echt opmerkelijk veel stiller is. Als je ‘m op de clitoris plaatst althans, in de buitenlucht maakt ‘ie nog steeds redelijk geluid. Daarmee kan je ‘m dus ook meenemen naar kerst bij je schoonouders waar je noodgedwongen moet overnachten vanwege te veel alcohol / omdat ze in een uithoek van ’t land wonen. Concluderend kunnen we stellen dat ook de Pro er mag zijn. Kritisch puntje blijft de afgrijselijke Swarovski kristal en de lange oplaadtijd. On the other side ligt ‘ie beter in de hand en is ‘ie stiller dan z’n voorganger. Als puntje bij paaltje levert ‘ie wel nagenoeg hetzelfde werk af als de eerste Womanizer. Voor de duidelijkheid: dat is puik werk. De klaarkomgarantie wordt waargemaakt. Ons advies: neem een van de twee womanizers en je bent ready voor een verhitte slaapkamersessie.

Zelf de Womanizer Pro aanschaffen? Dat kun je hier doen!

Reageer op artikel:
FHM onderwerpt de Womanizer Pro aan een review
Sluiten