FHM neemt proef op de som met progressieve G-Vibe 2

Redactie 15 sep 2015 Entertainment

In mijn rijkelijke FHM-leven heb ik al veel dingen mogen testen. Van het land Noorwegen tot een dikke koptelefoon en van blikken erwtensoep tot een BMW i8. Maar nog nooit heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van de sekstoys. Ook privé is dit speeltuig voor volwassenen nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. Maar het is er in tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen gewoon nog nooit van gekomen. Tot nu. Na de Fleshlight, Womanizer en de We-Vibe 4 behandelen we in editie nummer vier de progressieve G-Vibe 2.

Wat: De G-Vibe 2 Een vibrator. Maar wel een uiterst speciale. Dit is namelijk een vibrator voor haar én hem. Hm. Nou, dat laatste nemen we graag ter kennisgeving aan. Wij gaan ‘m vooral op heterotechnische wijze onder de loep nemen. Ja, we weten dat er genoeg mannen op planeet aarde leven die niet vies zijn van een vingertje op plekken waar het daglicht niet schijnt, maar dat laten we graag even aan de liefhebbers over. Enfin, de G-Vibe 2 is een vibo – de naam verklapt het al een beetje – die met name bedoeld is om haar G-spot op plezierige wijze te kietelen. Vooruit met de geit!

Prijs: € 84,95

Eerste indruk: Wat is dat toch met die verpakking? Bij elke sekstoy lijken er wel bloemetjes in het spel te zijn. Valt wat voor te zeggen, want sekstoys zijn ook immers een vrolijke aangelegenheid. Sekstoys zijn de slingers, ballonnen en feesttoeters van de slaapkamer. Verder komen we er door de doos achter dat het design van het geval uit Londen komt en, jawel, ‘made in China’. Hoe kan het ook anders. We doen de doos met het inventieve magneetklepje open en een indrukwekkende gespleten staaf toont zich aan de buitenwereld. Het ziet er een beetje apart uit. Madame le scharrel is het daarmee eens, getuige haar opvallende uitbundigheid. ‘Hahahaha, dat ding heeft een eendenbek!’. Een seksspeeltje met een duckface, anno 2015 kan het allemaal. ‘Het maakt me wel heel erg nieuwsgierig’, mompelt ze er nog achteraan.


De G-Vibe 2 aka ‘De Octopus’ en een inzicht in het instructieboekje. 

Look & feel: We zeiden het al: de G-Vibe is progressief van aard. Een vooruitstrevende vibo. Niet alleen omdat het een vibo is voor hem en haar, de moderniteit blijkt ook wel uit de wijze van opladen. Dat gaat namelijk via magneetjes. Yep, de G-Vibe laadt je op bijna exact dezelfde wijze op als een MacBook. Met magneetjes en een USB-stekkertje. Biedt toch een stukje Sillicon Valley-beleving tussen de lakens. Dit is nu al het ultieme speeltje voor Alexander Klöpping. Haha, zie je het voor je? Alexander Klöpping die een chick loopt te vibreren met de G-Vibe 2. Excuses voor de visueel ingestelden onder ons. We dwalen af. De GV2 is verkrijgbaar in het paars, roze en blauw en is gemaakt op basis van siliconen. Zoals je hebt gezien hebben wij de blauwe met chromen details. Onze anonieme scharrel: ‘Dat zilveren vind ik een beetje eng, alsof je je punani gaat elektrocuteren. Hé, Als je ‘m van de zijkant in verticaal ziet is het net een octopus, met die eendenbek als tentakels.’ Yep, madame heeft een rijkelijke fantasie. ‘Hij is wel heel lekker zacht en ligt lekker in de hand, dus dat zou de gebruiksvriendelijkheid ten goede moeten komen.’

Gebruiksvriendelijkheid: Wat aan de looks van de vibo opvalt is het grote gat met de chromen rand aan het einde. Daarvan zou het de bedoeling moeten zijn dat je ‘m beter vast kunt pakken, maar het lijkt er toch vooral op basis van uiterlijk vertoon te zitten. De roze voetbalschoen onder de sekstoys. Madame en ik vinden het vooral onhandig. Wat wel in z’n voordeel pleit is dat ‘ie uit de doos gelijk in gebruik kan worden genomen. In totaal beschikt de GV2 over drie kleine motoren. Een in de onderlip, een in de bovenlip en een onderin de schacht van de vibo. Die motoren kun je bedienen met een + en een – knop. Daarnaast is er nog een middenknop waarbij je van vibratiestand kunt wisselen. Zes verschillende in totaal. Madame ziet standje ambulance wel zitten. Hij trilt dan volgens de Ta tu, ta, tu-filosofie. Interessant is ook de bijsluiter. Die geeft in een aantal schitterende schetsen weer wat allemaal mogelijk is met de G-Vibe. We zien een G-Vibe om de penis. De G-Vibe tussen een paar tieten. De G-Vibe die een paar testikels kietelen. De G-Vibe die de keel van een pijpende vrouw prikkelt… Ehm. Wat? Ja, staat er echt. Tikkie absurd, maar oké. Als het instructieboekje het zegt. Wie zijn wij dan om dat in twijfel te trekken. Een ding is duidelijk: de mogelijkheden zijn eindeloos!


Zie de absurdititeit van de schets op rechts.

Plezierfactor: 8/10
Die laatste gaan we sowieso proberen, maar we beginnen de werkbijeenkomst met de meest logische. Een clit/kut-stimulatie. Daarbij plaatsen we de onderste motor op de clit en de bovenste mikken we subtiel in de poes. Serieus, dit ding kan zo intens hard trillen. We vermoeden dat het er zelfs in de 50 Shades of Grey boeken niet zo woest trillend aan toe gaat. Geen slagroomklopper in huis? Geen zorgen, de G-Vibe helpt je uit de brand. Liefst tien verschillende vibreerlevels telt het apparaat. Als je 100 G-Vibes in de hoogste stand op de grond laat trillen, dan voorspellen wij een aardschok van 2,5 op de Schaal van Richter. Kan niet anders. Sick man. Ook madame durft de hoogste stand niet aan. ‘Dit is veel te heftig, dat kan mijn clit niet aan joh.’ Gelukkig valt er wat te kiezen. En ja hoor, al snel giechelt ze er op los. Wat spoedig plaatsmaakt voor intens gekreun, met zeer vlot een voortreffelijk orgasme als resultaat. Twee zelfs.

‘Hij ziet er misschien wat vreemd uit, maar het werkt wel zeg. Pfoe, dit was heftig!’, evalueert ze het apparaat met rode oortjes wangetjes. En dan zijn wij aan de beurt, want dat ene instructieplaatje waarbij de G-Vibe op de keel geplaatst moet echt even uitgeprobeerd worden. Hier is – helaas, of misschien maar beter voor iedereen – geen beeld van. Maar neem van mij aan dat dit het meest bizarre schouwspel is wat je ooit hebt gezien op erotisch gebied – natuurfilmhistorie uitgezonderd. Hilarisch. Maar hey, dat plaatje staat er niet voor niks. ‘Ik vind dat trillen rond m’n keel wel opwindend. Het triggert wel het een en ander’, aldus madame.  Voor ons kloppend lid is het ook wel grappig gevoel. Het is een leuk extraatje. Een beetje alsof je een briefje van tien euro in een oude broek vindt. Maar losgeslagen honden die we zijn geworden, proberen we nog het een en ander uit. Het wordt namelijk nog een heel stuk grappiger als je de G-Vibe echt rond haar mond plaatst en aldaar redelijk hard laat vibreren, zo rond standje zeven. Dan merkt je sergeant-majoor flink wat meer van de tril. Stiekem is dat malle plaatje toch wel een aanrader.

Dan komen we aan bij de eindconclusie. Ja, hij is qua uiterlijk best wel heavy. Maar gezien de multifunctionaliteit en het feit dat ‘ie geweldig werk aflevert komen we tot een welverdiende 8 als eindcijfer. Om even aan te geven: dit is de enige toy die madame le scharrel in kort tijdsbestek een meervoudig orgasme opleverde. En anders kun je ‘m altijd nog als nekmassageapparaat gebruiken.

Zelf de G-Vibe in je nachtkasje hebben? Bij Willie.nl is ‘tie nu hier verkrijgbaar en afgeprijsd van €109,- naar €84,95!


Niet alleen prettig in de erogene zones, ook als nekmassageapparaat prima bruikbaar!  

Reageer op artikel:
FHM neemt proef op de som met progressieve G-Vibe 2
Sluiten