FHM gaat aan de slag met de onvolprezen Europe Magic Wand

Redactie 11 dec 2015 Entertainment

In mijn rijkelijke FHM-leven heb ik al veel dingen mogen testen. Van het land Noorwegen tot een dikke koptelefoon en van blikken erwtensoep tot een BMW i8. Maar nog nooit heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van de sekstoys. Ook privé is dit speeltuig voor volwassenen nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. Maar het is er in tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen gewoon nog nooit van gekomen. Tot nu. Na de eerste vijf delen zetten we onze seksspeeltjestest voort met de Europe Magic Wand.

Wat: Europe Magic Wand – een apparaat waarmee je meisjes mee kunt masseren op allerlei verschillende plekken.

Prijs: €114,90

Eerste indruk: De doos is langwerpig. Van buiten lijkt het meer op een accessoire voor bij het spel Singstar. Net op het moment dat we ‘m uit de doos halen komt testmadame de kamer binnenlopen met een net klaargemaakte pasta carbonara. Ze werpt een korte blik op mijn interessante product en spreekt de legendarische woorden: ‘Is dat een staafmixer?’. Nee! Dat is het niet. Het is de Europe Magic Wand. Hij is lang. Hij is breed. En hij is rete imponerend. En voilà, hij heeft ook wel wat weg van een staafmixer. De staafmixer van de slaapkamer welteverstaan.


De Europe Magic Wand doet het ook goed op tepels. Zowel op die van jou als van je vriendin. 

Look & feel: Wij dachten aanvankelijk dat we met een massageapparaat te maken hadden. Daar kan die ook voor worden gebruikt. Maar nadere inspectie op het vermaledijde internet leert ons dat het de Hitachi Magic Wand een van de beste en bekendste vibrators ter wereld is. Het klopt inderdaad dat ‘ie in eerste instantie was bedoeld als lichaams massager, maar in de loop der jaren heeft ‘ie vooral roem vergaard als clitoris stimulator. Waar een beetje experimenteren al niet goed voor is. Zoals in de alinea hierboven al gezegd is ‘tie vooral heel erg lang en groot. Niet echt geschikt voor onderweg, dus laat maar lekker in je nachtkasje liggen. Het uiteinde, in vakjargon een bal-top genaamd, is zacht en zorgt ervoor dat je geest een verband legt met een microfoon. Ware het niet dat deze van siliconen is gemaakt. De bal-top ruikt overigens naar voetbalschoenenwinkel. Eens kijken hoe fijn dit instrument een figuurlijke bal in de vrouwelijke kruising trapt.

Gebruiksvriendelijkheid: Hmm, oké. Niks geen rustige avond voor mevrouw. Haar gevoelige erwt moet wederom geloven aan talloze vibrerende golven die moeten uitmonden in een oceaan van een orgasme. We beginnen echter zoals het apparaat ooit bedoeld is, als lichaamsmassage-apparaat. Hij ligt lekker in de hand. Stevig. Veel grip. Minpuntje is dat de Magic Wand niet draadloos is. Al wordt dat goed gemaakt met het snoer van ruim twee meter (236 centimeter om precies te zijn). Daarmee heb je toch nog wel aardige bewegingsvrijheid. Kun je haar ook keihard tegen de slaapkamerdeur europemagicwanden. Op het seksuele werktuig zitten zes diepe vibraties die je kunt bedienen met een simpel + en – knopje ter hoogte van je duim. Simplistisch en praktisch. Dit werkt als een tierelier. Niet voor niets wordt het speeltuig wereldwijd aanbeden door experts en seksuologen. Vrouwen die nimmer tot een sidderend hoogtepunt kwamen en deze joekel op hun punani plaatsten ondervonden opeens de trillende verlichting van het vrouwelijke orgasme. Daarmee is het verworven tot de absolute bestseller voor vrouwen in de USA. Maar geeft ‘ie ook het plezier dat je de kenners ‘m toedichten?


Bovenstaande opzetstukken kun je nog los erbij bestellen. 

Plezierfactor: 8/10
Dat is vooral aan onze testmadame om te beoordelen. Ze heeft inmiddels al aardig wat speeltjes tussen haar benen gehad dus die kan een piekfijn oordeel vellen. ‘Doordat de bal-top zo’n groot oppervlak behelst worden naast je clitoris ook je schaamlippen en de omgeving rondom je vulva gestimuleerd. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de womanizer. Ik vind het een heel prettig apparaat. Qua looks vind ik ‘m nog steeds lijken op een staafmixer, maar ik doe toch gewoon m’n ogen dicht dus daar heb ik dan geen last meer van. Zoals je (ik, de schrijver, red.) merkte kwam ik al vrij snel tot mijn orgasme. Nou ben ik op dat gebied sowieso best vlotjes, maar dit vond ik toch wel een van de betere speeltjes die we hebben getest. Wat mij betreft verdiend ‘ie op basis van z’n prestaties een 8.’ Helder en duidelijk. Daar tellen wij een puntje bij op omdat je ‘m ook als massageapparaat kunt gebruiken. Scheelt weer een paar gebroken knieën. Maar we halen er ook een puntje af omdat ‘ie wel erg groot is en je ‘m niet draadloos kunt gebruiken. Hij klinkt overigens wel alsof je je baard aan het trimmen bent. Maar goed. Aan je schatje de nobele taak om daar bovenuit te kreunen. Overigens kun je er ook nog twee verschillende kopstukken bij bestellen. Eentje in de vorm van een haak en de ander in de vorm een plofkap met ribbeltjes. Allebei in Lamborghini Huracan-blauw uitgevoerd. Leuk voor de afwisseling, maar de standaard bal-top bleek toch wel de grote favoriet.

De Europe Magic Wand in je slaapkamer hebben? Hier kun je ‘m zelf bestellen!

Reageer op artikel:
FHM gaat aan de slag met de onvolprezen Europe Magic Wand
Sluiten