FHM en Zippo geven tickets weg voor Pinkpop!

Redactie 22 mei 2015 Prijsvragen

Hou jij van bier? Van slapen in een tentje? Van roze petjes? Dansende meisjes? IJsjes? Patat en hamburgers? Van de Foo Fighters? Avicci? Pharell? Dan moet je doorlezen, want er staat een fucking vette winactie voor je klaar om keihard ingekopt te worden.

FHM en Zippo (inderdaad, die van de aanstekers) mogen 2 kaarten weggeven voor Pinkpop! Dit ter ere van de Limited Edition Pinkpop Zippo lighter. Dat is zo’n aansteker die het altijd doet. Wind of regen, deze Zippo is een zegen. Maar jij en een mattie/vriendinnetje kunnen dus voor nop naar Pinkpop, het festival dat op 12/13/14 juni wordt gehouden in Landgraaf. Kaarten zijn schaars en gaan voor ruim €180 per stuk over de toonbank. Bovendien krijg jij er ook nog zo’n onverwoestbare Zippo lighter bij. Kun jij lekker gebruiken bij het aansteken van een jointje bij de Jeugd van Tegenwoordig of in de lucht houden als Robbie Williams zo’n gevoelige ballad op de mat legt. Want die komen ook allemaal. Line-up is sick. Dus, jij wilt hierheen. Obviously.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de winst?

1. Kleine moeite: like dit artikel
2. Tag een vriend/vriendin met wie je wilt gaan
3. Ren twee en een half rondje door de huiskamer en schreeuw keihard: JA IK WIL!
4. Registreet jezelf als member van FHM en geef aan waarom jij wel een feestweekend verdient. Winnaar ontvangt persoonlijk bericht! 

Knal deze selfie vervolgens onder dit Facebookbericht of reageer onder het Twitterbericht. De allerleukste inzending wint 2 tickets voor Pinkpop!

Als je zin hebt, volg Zippo dan ook effe op Facebook en Twitter

Reageer op artikel:
FHM en Zippo geven tickets weg voor Pinkpop!
Sluiten