FHM Cribs: Je eigen Disney kasteel

koen 23 sep 2014 Entertainment

Waar de een niet genoeg kon krijgen van La Via Volta of de Superman in Walibi, is de ander compleet verknocht aan Disneyland. Deze guy overkwam het. Mark groeide op in Zuid-California, dicht bij Disney World. Als kind kwam hij daar veel en zijn -een beetje vreemde- liefde voor Mickey, Donald en de rest van de Disneyfiguren is nooit meer overgegaan. Het probleem is alleen dat Mark nu letterlijk aan de andere kant van het land woont, in Connecticut. Hij kan dus niet meer ‘even’ langshoppen bij zijn Disneyvriendjes. Om de magie niet verloren te laten gaan heeft hij nu zijn eigen Disneykasteel laten bouwen.

Deze dikke crib kost maar liefst $45 miljoen en lijkt gewoon op een echt kasteel. Het optrekje bevat twintig slaapkamers van 22 m2 en is gebouwd op een lap grond van 75 hectare. Niet alleen de buitenkant is gehuld in Disneysferen, ook binnen gaat het door. Zo is de eetkamer rechtstreeks geplukt uit een scène van Pirates of Caribbean. Haha, nice!

Bijzonder is het wel, dat een volwassen vent blijft hangen in de magie van Disneyland, maar het heeft in ieder geval wel een superdikke mansion opgeleverd.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Reageer op artikel:
FHM Cribs: Je eigen Disney kasteel
Sluiten