FHM Cribs: de exorbitante villa van Mark Wahlberg

koen 14 okt 2014 Entertainment

Mark Wahlberg, bekend van films als Italian Job, Four Brothers, The Departed en vrij recentelijk nog Lone Survivor. Hoe zou die gast toch wonen? Ha, dat weten we! Onlangs is zijn uit de kluiten gewassen mansion in de heuvels van Bervely Park, LA opgeleverd. Een huis met een oppervlakte van 30.000 m2 dat staat op een lapje grond van zes hectare. Het kan er allemaal vanaf zeg. Alle faciliteiten zijn aanwezig wat deze crib tot een vorstelijke verblijfplaats maakt dat niet zou misstaan in een straatje met bijvoorbeeld het kasteel van Versailles of Buckingham Palace.

Zo is er om te beginnen een fullsize basketbalveld aanwezig waar je lekker een balletje kunt gooien. Ook is er een putting green aangelegd zodat meneer Wahlberg kan blijven oefenen op het putten wanneer hij dat wil. Verder in het kort: een zwembad met waterval, een garage waar minimaal drie auto’s in gehuisvest kunnen worden, een wijnkelder, een thuisbioscoop en een supergrote fitnessruimte inclusief boksring. Wat je allemaal wel niet kan bewerkstelligen met een filmrolletje op z’n tijd.

Overigens heeft hij het stuk grond vijf jaar geleden al gekocht voor een bedrag $8.000.000,-, pas recent is zijn huis helemaal af. Nou, veel woonplezier Mark!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Reageer op artikel:
FHM Cribs: de exorbitante villa van Mark Wahlberg
Sluiten