FHM Cribs: de 10 dikste cribs van 2014

koen 29 dec 2014 Entertainment

Het afgelopen jaar hebben we een hoop gruwelijke mansions voorbij zien komen in FHM Cribs. Het kostte dan ook bloed, zweet en tranen om de 10 vetste, gruwelijkste, uit de klauwen gewassen, dikste cribs op een rijtje te zetten. Maar het is ons gelukt. Een keuze maken welke mansion nou echt kroon spant is voor ons niet te doen. We zijn dan ook erg benieuwd in welk optrekje jij nou het liefst je bed wilt neer zetten! Laat in de comment weten welke FHM Crib het geworden is!

(Klik op de foto voor meer details!)

1.

Het dikste huis van Beverly Hills. Kostenplaatje: $85 miljoen voor dit luxueuze optrekje, maar dan heb je volgens de makelaars aldaar wel het extreemste huis van Beverly Hills. Klik op de crib voor meer details!


2.

Het Chongwe River House in Zambia. Dit is optimaal chillen in hartje Afrika. Wie kan er op deze aardbol nog meer zeggen dat ze de BIG 5 van het dierenrijk als hun huisdieren kunnen rekenen? 


3.


De Car Enthusiasts Mansion. Dit is hét huis voor de autoliefhebber. De garage is namelijk ook gelijk de hal van het huis. Hoe vet is dat? De waarde van deze crib ligt op een kleine 4 miljoen dollar. 


4.

Check. De überdikke mansion van Eddy Murphy. Dit optrekje heeft alles. Klik op de foto om te zien wat deze crib allemaal te bieden heeft. Iets voor jou? Deze mansion kost een kleine $12 miljoen.


5.

Ook zo verknocht aan Disneyland? Dan is deze crib iets voor jou. Moet je wel even $45,- miljoen op tafel leggen maar je woont dan wel in je eigen Disney kasteel!


6.Het Laguna Beach House. Een huisje voor de elite. Wat een classy optrekje is dit! Klik op de foto voor de nodige details over deze gruwelijke crib.


7.


Welkom in het paleisje van supermodel Giselle Bündchen. Dit gaat behoorlijk next level. Alles is aanwezig om heerlijk tot je rust te komen. Bij zo’n dikke crib zijn uiteraard de nodige kosten aan verbonden. Voor $50 miljoen is deze mansion voor jou!


8.


Maak kennis met het duurste huis van Amerika. Deze mansion kost €158 miljoen en de eigenaar heet Jeff Greene. Klik op de foto om te zien waarom deze crib zo buitensporig duur is!


9.

Dit is de Jupiter Island Mansion van zangeres Céline Dion. Wat een pareltje is dit! In deze crib kun je golfen, zwemmen, tennissen en ga maar door. Je hoeft je huis nooit meer uit. Gruwelijke crib en hij staat te koop!


10. 

Als laatste de exorbitante villa van acteur Mark Wahlberg. Een stulpje met een oppervlakte van 30.000 m2. Alle faciliteiten zijn aanwezig wat deze crib tot een vorstelijke verblijfplaats maakt dat niet zou misstaan in een straatje met bijvoorbeeld het kasteel van Versailles of Buckingham Palace. 

Reageer op artikel:
FHM Cribs: de 10 dikste cribs van 2014
Sluiten