FHM Cribs: Avicii’s Hollywood mansion

koen 20 jan 2015 Entertainment

Als je continu op reis bent om overal op de wereld plaatjes te draaien is het wel fijn dat wanneer je thuis komt je ook optimaal kunt chillen. Dat moet Tim Bergling, beter bekend onder zijn dj pseudoniem Avicii, ook hebben gedacht. De Zweedse dj heeft namelijk een residentieel optrekje tot zijn beschikking in de Hollywood Hills en die is een partij dik!

Zijn crib heeft een oppervlakte van ruim 2000 m2 en bestaat onder andere uit zes slaapkamers, zeven badkamers, een bijzonder stilistische keuken en genoeg chill ruimtes om te relaxen naar een zware tour of gewoon met vrienden.

Uiteraard mag een zwembad ook niet ontbreken in deze luxueuze mansion en het zal je niet verrassen, ook die is vet. Het zwembad split het huis min of meer in tweeën en dat maakt het een stuk minder statisch.

Het huis bestaat verder grotendeels uit ramen om optimaal te kunnen genieten van het panoramische uitzicht die de Hollywood Hills te bieden heeft. De kosten van dit überdikke optrekje zijn €15,5 miljoen. Niet voor gek voor een 25-jarige dude.

1.

2.

 

3.

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

15.

 

Reageer op artikel:
FHM Cribs: Avicii’s Hollywood mansion
Sluiten