Feyenoord-supporters laten zich van hun meest humoristische kant zien

Redactie 21 jun 2017 Entertainment

De Feyenoord supporters hebben zich de afgelopen jaren niet altijd van hun beste kant laten zien (hoi Rome). Maar nu verkeren ze logischerwijs al een tijdje in opperbeste stemming. Lachen, met die gasten. Zo lieten ze al een vliegtuigje over Amsterdam vliegen met de tekst ‘helemaal niets in Amsterdam’ en nu hebben ze zich wederom van hun meest humoristische kant laten zien.

Rechtsback Rick Karsdorp wordt op dit moment felbegeerd door het Italiaanse AS Roma. De onderhandelingen zijn in volle gang, een aan technisch directeur Martin van Geel de taak om er zoveel mogelijk miljoenen uit te slepen. Of het daadwerkelijk tot een transfer komt valt dus nog maar te bezien.

Maar wat doen die fans in Rome? Die sturen Rick Karsdorp al berichten als ‘Welkom bij AS Roma’ dit en ‘Happy with you as a Roma player’ dat. Dat is nogal vooruitlopen op de zaken.

Dus wat doen de Rotterdamers? Die spammen de Instagram van Stephan El Sharaawy, de spits van AS Roma, nu met berichtjes als ‘Welcome to Feyenoord!’, ‘Happy with you as striker by Feyenoord’ en ga zo maar door. Nogmaal gesproken heeft de spits zo’n 300 comments op een postje, op z’n laatste heeft ‘ie er 9.000. Zelfs de fanclub van Roma zelf dacht dat de spits naar de Nederlandse kampioen zou vertrekken. Haha! Zo goed.

el sharaawy 2

el sharaawy 2

El Sharaawy

El Sharaawy feyenoord

Reageer op artikel:
Feyenoord-supporters laten zich van hun meest humoristische kant zien
Sluiten