Op deze festivals kun jij een gratis scheerbeurt scoren bij de beste barbiers van Nederland

Redactie 3 jul 2018 Entertainment

Het zonnetje is ons land in gekropen en ook in andere landen staat dat ding te shinen als een malle. Strand, bier- en zonnebrillenweer dus. Je wilt natuurlijk zelf ook een beetje shinen. Dat gaat niet met een ongeschoren baard, daarom gaat TABAC een aantal festivals af om jou eens een authentieke heerlijke gratis scheerbeurt te geven. Check hier voor alle data waar de TABAC barbertruck staat.

City of Dance

14, 15 en 16 juli 2018
Laten we eerst maar eens beginnen dat City of Dance de top 10 stond van de FestivalChart van de Benelux. Komend festival seizoen biedt dit driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland. TABAC ist dabei om jou een gratis onder handen te nemen.

Blijdorp Festival Outdoor

11 augustus 2018
Even toe aan de beste opkomende underground DJ’s? Dan is dit festival zeer zeker geschikt voor jou. Terrein ligt naast de Rotterdam Zoo. Naast het meer, in het bos en noem maar op, de sfeer is fantastisch. Het verborgen groene geheim in Rotterdam. Ook hier is TABAC om jou baard eens goed te trimmen.

Gamma Racing Days

17, 18 en 19 augustus 2018
Beleef de GAMMA Racing Day geheel GRATIS vanaf één van maar liefst acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan. De autoklassen beginnen ieder jaar als eerste aan de trainingen op de vrijdag. In 2017 kwamen voor het eerst ook de motoren al op vrijdag in actie.

100% Auto Live

13 en 14 oktober 2018
Een unieke combinatie van een grote, internationale selectie van showcars en supercars, adembenemende driftshows, de nieuwste hoogstandjes op het gebied van design, performance, car audio en volop entertainment vormen de basis voor 100 % Auto Live in Rotterdam Ahoy. Leer alles over het tunen van jouw auto door middel van demo’s en bekijk de grote selectie van showcars, de driftshows en supercars. Ook hier komt TABAC je baard en/of moustache eens onder handen nemen.

Reageer op artikel:
Op deze festivals kun jij een gratis scheerbeurt scoren bij de beste barbiers van Nederland
Sluiten