Festivalganger duikt 4 dagen later op in bos, naakt

koen 9 okt 2014 Entertainment

Je loopt lekker door het bos, met een jachtgeweer op je schouder om wat loslopend wild af te schieten. Je verwacht wat konijntjes, hazen, herten of een paar rondvliegende patrijzen te spotten. Het laatste wat je verwacht is een naakte vent die in zijn uppie verdwaald rondjes slentert door het bos. Het overkwam de Amerikaanse jager Casey Sanders in de bossen rondom Atlanta, Georgia.

Aldaar trof hij een beduusde, naakte man aan die geen flauw benul had van waar hij was, waar zijn kleren waren gebleven of hoe hij überhaupt op deze plek terecht was gekomen. Na wat vragen kwam de jager erachter dat de naakte man zich vaag kon herinneren dat hij bij een festival was geweest. Het bleek om het TomorrowWorld Music Festival te gaan dat vier, ja serieus, vier dagen eerder was afgelopen.

De verdwaalde festivalganger had de dagen in het bos overleefd op rotte appels en water uit een stromend beekje. Maar effe, wat voor immense hoeveelheid ketamine moet je wel niet naar binnen hebben gewerkt om in zo’n situatie terecht te komen? Bizar. Filmpje!

Reageer op artikel:
Festivalganger duikt 4 dagen later op in bos, naakt
Sluiten