Luxe cruiseschip krijgt Ferrari-kartbaan aan boord

Redactie 25 apr 2017 Entertainment

Ferrari is de laatste jaren lekker aan de weg aan het timmeren en zijn legendarische naam aan het uitbreiden. Er zijn al Ferrari-pretparken, speciale kledinglijnen, horloges en andere blitse gadgets die ervoor zorgen dat de fabelachtige autobouwer zijn merk nog beter commercialiseert.

Het absolute hoogtepunt van de Ferrari-gekte is wat ons betreft het nieuwe project op een Noors cruiseschip. Op het bovenste dek van de boot Norwegian Joy moet er een kartbaan met twee verschillende verdiepingen verrijzen waarop zo’n tien elektrische karts kunnen scheuren.

In samenwerking met Scuderia Ferrari moet de racebaan gebouwd worden en de gasten van het luxe schip een intense ervaring bieden die niet te evenaren is.

Terwijl jij als een enthousiaste Max Verstappen je rondjes rijdt, kun je de zonsondergang aanschouwen en genieten van een wonderlijk uitzicht over de uitgestrekte zeeën.

De Norwegian Joy met de Ferrari-kartbaan wordt speciaal gebouwd voor de Chinese markt, in het verre Oosten zijn ze niet vies van extravagante decadentie. De thuishaven van het schip is dan ook Shanghai. Als je hut aan boord duur genoeg is, heb je vrije toegang tot de kartbaan! Even doorsparen en boek die cruise.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Luxe cruiseschip krijgt Ferrari-kartbaan aan boord
Sluiten