Dude flipt nadat zijn peperdure Ferrari onterecht wordt gesloopt

Redactie 20 mrt 2018 Machines

Je spaart jarenlang voor een dikke Ferrari en dan wordt ‘ie even door de popo’s tot een eerste klas wrak getransformeerd. Lekker hoor! Misschien heb je de video gisteren al voorbij zien komen, maar nu heeft de rechtmatige eigenaar zich ook gemeld. Pijnlijk verhaal.

Eigenlijk is de video niet om aan te zien. Man, toch een steek in je hart als je deze witte Italiaanse sportwagen naar de gallemiezen ziet gaan. Bijna net zoiets als je een video ziet waar honderden kratten bier zijn omgevallen. Zahid Khan was de trotse eigenaar van deze crèmewitte 458. Natuurlijk met nadruk op was, want daar is nu niets meer van over. De wagen stond een tijdje verkeerd geparkeerd en de politie vond dit nogal verdacht. Nadat ze de auto controleerden en opmerkten dat er geen verzekering en APK-keuring aan vast zat, namen ze de auto in beslag. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn en kon Zahid alles uitleggen. Helaas was dat te laat en werd de Ferrari verpletterd tussen de grijphaken van de sloopmachine. De eigenaar was hier natuurlijk niet mee eens en klaagde de politie aan.

Maar effe. Dit is toch bizar? Je gaat toch niet een witte Ferrari gelijk slopen als ‘ie een tijdje fout geparkeerd heeft gestaan? Raar verhaal. Wij hopen voor onze pechvogel dat hij zijn bolide terug krijgt, want dit slaat natuurlijk nergens op. Hup Zahid!

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Dude flipt nadat zijn peperdure Ferrari onterecht wordt gesloopt
Sluiten