Feesten in een drijvende ballenbak tijdens Museumnacht

Redactie 31 okt 2017 Entertainment

Bij elke blauwe brief op de mat denk je weer aan vroeger, aan hoe fijn het was om kind te zijn. Het enige waar je je zorgen over hoefde te maken was of je flippo’s en knikkers wel cool genoeg waren. De tijd kunnen we niet terugdraaien voor je, wél kunnen we je weer even een zorgeloos kind laten voelen.

Aanstaande zaterdag 4 november tijdens Museumnacht kun je namelijk lekker ravotten in een ballenbak. En niet zomaar een ballenbak, een heus speelparadijs op een boot! Vanaf de Stadhouderskade in Amsterdam zal vanaf 19.30 uur de boot van Canal Tours Amsterdam vertrekken. Élk half uur kan je opstappen en je hypotheek- afstudeer- en werkstress even volledig vergeten. De kapitein zal discohits en guilty pleasures draaien om jouw trip down memory lane compleet te maken.

Stromma Nederland, het bedrijf achter dit geniale drijvende event, waarschuwt wel dat je op tijd moet komen! Ze verwachten een hele horde aan speels volk. Zit de boot vol? Ga dan gewoon even een half uurtje een biertje klappen. Dan stap je gewoon op bij de volgende ronde!

Foto: Stromma Nederlands

AT5

Reageer op artikel:
Feesten in een drijvende ballenbak tijdens Museumnacht
Sluiten