Door deze tips overleef jij de feestdagen als single

redactie 3 dec 2018 Entertainment

De maand december is weer begonnen en dat betekent dat we weer flink gaan snaaien, veel kerstmuziek gaan luisteren en Home Alone (die we al een miljoen keer hebben gezien) weer moeten kijken. Heerlijk met familie, vrienden én de liefde van je leven. Alleen is dat laatste ons niet allemaal gegund. Je broeders, zusters en vrienden hebben allemaal een vlam tijdens de feestdagen en jij niet. Het is keihard en best wel confronterend. Als hart onder de riem hebben wij een aantal tips voor jou om soepeltes door deze periode heen te komen. Alles komt uiteindelijk goed vriend.

 1. Pak een abonnementje op de sportschool
  Je kan wel de hele tijd gaan piekeren, maar het is beter om je tijd nuttig te besteden. Dus neem de stap en schrijf je in bij de naastgelegen gym. Naast dat je beter in je vel gaat zetten, is het ook ideaal tijdverdrijf. Terwijl straks iedereen na de feestdagen moet afvallen, ben jij topfit. Dan is jouw singleleven misschien ook wel voorbij met die enorme bonken spier.

  Fitness
  Foto: PxHere
 2. Met een achterwielaangedreven wagen door de sneeuw heen rammen 
  Zin om helemaal los te gaan? Pak de auto en zoek het industrieterrein op zodat je heerlijk kan driften door de sneeuwvlokjes. Haal het kind weer in je naar boven en trap je bolide effe flink op z’n staart.
Foto: Instagram/98natt
 1. Koop paar goede flessen drank
  Het blijven feestdagen, dus jij mag ook zeker genieten. Ga naar de winkel en koop een goede whiskey of iets anders waar jij heerlijk van kan genieten. Ga in de lekkerste stoel zitten en voer een goed gesprek met een van je maten. Of zeg niks. Ook goed.

  Whisky
  Foto: Instagram/ gentlemenchannel
 2. Pak een concert met je maten
  Er is niks beters dan ouderwets met je maten los te gaan op goede muziek. Maak er een echte mannenavond van, waar je over twintig jaar nog steeds kosteloos over met ze kan lachen.

  concert
  Foto: Wikimedia Commons
 3. Ga daten
  Je kan wel de hele thuis zitten en nadenken over jouw singleleven, maar je kan ook gewoon actie ondernemen. Dus app die chick, waarmee je altijd al zou willen daten. Je hebt toch niks te verliezen en een goed gesprek is altijd leuk. Het gaan tenslotte met de feestdagen om fijn gezelschap en wie weet hengel jij haar zomaar in je aquarium.  

  date
  Foto: Instagram/ gentlemenchannel
 4. Duik de kroeg in met je makkers
  Al een tijdje niet meer te diep in het glaasje gekeken? Breng wat leven in de vrienden-app en maak er een legendarische avond van in jullie kroeg. Haal oude verhalen met de lads naar boven, die iedereen eigenlijk al vergeten was. Zo vergeet je de pijn effekes en je hebt ook nog eens een mooie avond.

  vrienden
  Foto: Instagram/ gentlemanchannel
 5. Duik de bios in check een aantal goede actiefilms
  Het is dé tijd, dat iedereen films gaat kijken. Dus check de dikste actiefilm die nu in de bios draaien en bezorg jezelf een topavond. Kijk geen romantische films, makker. Dat wakkert het klotegevoel weer aan en dat moeten we natuurlijk niet hebben.

  movie
  Foto: Flickr
 6. Bezoek paar Engelse voetbalkrakers
  In Nederland is het dan winterstop, maar in de Premier League wordt er gewoon door gebald. Proef de sfeer in de authentieke stadions met tribunes die super dicht op het veld staan en supporters die leven voor hun club. Het is voor elke voetballiefhebber een bucketlist dingetje en ook een ideaal vader en zoon tripje. Dus haal die ouwe uit z’n luie stoel en maak er een fantastisch uitstapje van.

  voetbal
  Foto: Instagram/ fulhamfc
 7. Boek een vakantie
  Een vakantie is altijd goed. Ga naar een bestemming, waar jij nog nooit ben geweest en laad je weer op voor een nieuw jaar. Bezoek wat leuke locaties met een maat of iemand uit je familie en maak er een topvakantie van. Dan kan je er straks weer helemaal tegen aan en knal jij 2019 in als een frisse vogel.

  malediven
  Foto: Pixabay
 8. Koop een aantal goede boeken
  Het is nooit te laat voor een goed boek. Je hebt er nu tijd voor, dus zoek op het internet een boek die jij altijd al een keer wilde lezen. Of bezoek een boekwinkel, het zou ook zonde zijn als deze tentjes in de toekomst verdwijnen. Vul je kennis aan of lees een goede thriller die je nooit meer los zal laten.

  boek
  Foto: Pixabay

   

Dit artikel is geïnspireerd door een artikel van Man Man.

Reageer op artikel:
Door deze tips overleef jij de feestdagen als single
Sluiten