Far Cry Primal is de meest beestachtige game van het jaar en wij geven hem drie keer weg

Micronesië, Afrika, de Stille Oceaan en het Himalaya gebergte. De Far Cry serie heeft ons al de hele wereld over gebracht en nu gaan ze voor het nieuwste deel nog verder. Far Cry Primal neemt ons namelijk mee terug naar een tijd ver voor dikke guns en zware explosieven. Terug naar de steentijd.

Pak je pijl en boog, knuppel en speer er maar bij, want het is tijd om alle leden van andere stammen een kopje kleiner te maken. Met al het prehistorische wapentuig kun je flink wat schade aanrichtingen, maar het bloed gaat pas echt rijkelijk vloeien als je de natuur het vuile werk laat doen. Als zogenaamde Beast Master kun jij namelijk alle prehistorische moordmachines inzetten om je vijanden te belagen. Gebruik bijvoorbeeld een uil om de omgeving te verkennen of roep een sabeltandtijger op om je tegenstanders aan stukken te scheuren. Reken er dus maar op dat je de moderne wapen geen moment gaat missen.

Zie jij het wel zitten om los te gaan in de prehistorie? Dan hebben we goed nieuws, want wij geven drie exemplaren (2x voor de PlayStation 4 en 1x voor de Xbox One) van de game weg. Het enige wat jij moet doen is:

1. Like dit artikel
2. Geef in de reacties antwoord op de volgende vraag: welke van deze vier dieren is NIET uitgestorven?

3. En vergeet niet naast je antwoord ook te vermelden voor welk platform je de game wil winnen.

Reageer op artikel:
Far Cry Primal is de meest beestachtige game van het jaar en wij geven hem drie keer weg
Sluiten