Fajah Lourens gaat op zoek naar haar prins op het witte paard via datingprogramma

redactie 10 apr 2019 Girls

Altijd al een crush gehad op Fajah Lourens? Dit is je ultieme kans! Ze komt namelijk met een datingprogramma waarin ze op zoek gaat naar haar droomman.

De actrice draait al jarenlang mee maar is nog steeds pas 37 jaar oud en single. Daar wil ze verandering in brengen. Daarom is ze nu in afrondende gesprekken met een tv-producent voor een programma waarin ze op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Haar relatie met timmerman Igor Neves liep vorig jaar namelijk op de klippen.

Fajah Lourens verklaart

De schrijfster van het fitness-boek Killerbody verklaart verder: “Het is voor mij wel belangrijk dat mijn vrienden en vriendinnen worden betrokken bij deze zoektocht. Misschien maak ik het mij soms wel te moeilijk, omdat ik te veel wil of verwacht.” Vandaar dat de mening van deze personen ook belangrijk voor Fajah is. “De mensen om mij heen weten precies hoe ik ben en kijken misschien anders naar een jongen dan ik. Wie weet wat er voor mij uitkomt.’’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Faya Lourens (@fayaofficial) on

Reageer op artikel:
Fajah Lourens gaat op zoek naar haar prins op het witte paard via datingprogramma
Sluiten