Exorbitant luxe Formosa is de titel superjacht meer dan waardig

redactie 28 feb 2016 Entertainment

Wanneer ben je echt rijk? Als je garage vol staat met supercars, als je iedere ochtend ontbijt met kaviaar en champagne of wanneer je vakantiehuisjes hebt op de meest exotische locaties? Je hebt inderdaad een flinke portemonnee nodig voor dit alles, maar je bent pas echt iemand als je een meer dan 50 meter lang superjacht hebt.

Deze echte rijke stinkerds, die zonder problemen 100 miljoen euro neerleggen voor een plezierjacht, komen ieder jaar samen op de Monaco Yacht Show. De gelukkige bezoekers werden zoals altijd getrakteerd op de meest luxe schepen die er te koop zijn waaronder het nieuwe paradepaardje van Benetti. Hij heet de Formosa wat zoiets betekent als “mooi” of “mooi gevormd” en daar is geen woord aan gelogen.

Ieder onderdeel van dit 60 meter lange plezierjacht straalt pure klasse uit. Van de luxe houten vloer tot de granieten wasbakken. Met dit slagschip kun je zelfs je meeste rijke zakenpartners jaloers maken. Aan boord vind je 12 slaapkamers gevuld met luxe, een sportschool en een flink zwembad. De prijs is op aanvraag dus we kunnen je helaas niet vertellen wat hij kost, maar we hebben zo’n idee dat hij alleen is weggelegd voor mensen bij wie het geld tegen de plinten klotst.

Reageer op artikel:
Exorbitant luxe Formosa is de titel superjacht meer dan waardig
Sluiten