Exacte releasedatum iPhone 7 bekend

redactie 1 aug 2016 Entertainment

Iedereen weet dat elk jaar rond september de nieuwe iPhone wordt uitgebracht. Maar nieuwe informatie geeft nu de exacte datum van de release.

Vanaf 9 september kun je het apparaatje pre-orderen en vanaf uiterlijk 16 september zou hij dan verkijgbaar moeten zijn. Evan Blass, tech-journalist voor VentureBeast.com, heeft dit nieuws de wereld in gegooid via een tweet. Evan heeft het in het verleden vaker goed gehad en is dus best wel betrouwbaar als het aankomt op dit soort dingen.

Apple blijft nog mysterieus over van alles. We weten wel al dat de telefoon waarschijnlijk een dubbele camera krijgt op de achterkant, dat hij geen koptelefoon ingang krijgt en dat hij er ongeveer zo uitgaat zien . Het interessantste is misschien nog wel de naam. Geruchten gaan namelijk dat hij de iPhone 6SE gaat heten in plaats van iPhone 7. Misschien bewaren ze de 7 voor de iPhone die in 2017 op de markt zal komen. Daarvan wordt nu al namelijk veel verwacht aangezien het dan Apple zijn 10 jarige-jubileum is, mogelijk zelfs een gehele redesign.

Maar voor nu mogen de echte Apple fans weer goed tussen de bank zoeken naar kleingeld en de lege flessen inleveren, want de nieuwe iPhone komt eraan!

Reageer op artikel:
Exacte releasedatum iPhone 7 bekend
Sluiten