Knotsgekke gozer verft auto van ex-vriendin geel

redactie 16 mrt 2019 Entertainment

Bij het uitgaan van een relatie is er vooral veel verdriet. Maar er borrelen er soms ook ongelofelijke wraakgevoelens op. Het is aan jou om je dan te vermannen en erboven te staan. Is ook beter voor je reputatie, toch? Dat niet iedereen daar heel veel waarde aan hecht, wordt pijnlijk duidelijk als je het verhaal hoort van de man die de auto van zijn ex geel verfde.

‘Schat, we moeten praten. Het ligt niet aan jou maar…’ Oh, man. Daar ga je. Zeg maar dag tegen je relatie, het is uit. Hoog tijd om het leven van je ex maar eens even flink te molesteren. Om haar te laten voelen wat jij ook voelt. Welke kleur voel je je daarbij? Juist, geel. De auto van die teef moet nodig in die bewuste kleur geverfd worden. Dan zal ze de pijn echt voelen. Zo dacht een man uit het Belgische Saint-Hubert waarschijnlijk. De kunstenaar werd door de politie opgepakt.

Crazy ex

De eigenaar van het voertuig hoefde niet lang na te denken over de mogelijke schilder van het gele kunstwerk. De dag voor het aantreffen van de creatie kreeg ze nog 137 berichten binnen van de arme knul. Haar ex-vriend ontkent alleen stellig dat hij de kwast in handen heeft gehad. Maar aangezien ‘ie al bekend was bij de politie wegens een poging tot het wurgen van zijn ex, denken we dat de wouten het wel bij het juiste eind hebben. Nou ja, het is in ieder geval wel een exclusief kleurtje voor haar auto.

Reageer op artikel:
Knotsgekke gozer verft auto van ex-vriendin geel
Sluiten