Even binnenkijken bij de sicke voormalige mansion van Rihanna

redactie 12 aug 2016 Entertainment

Je kreeg al een rondleiding over de uit de kluiten gewassen super ranch van Tom Ford. Maar het oude stulpje van Rihanna mag er ook zijn. De superster woonde een tijdje in een villa in Los Angeles, maar dat staat nu te koop voor 14,5 miljoen dollar.

Er is al een half miljoen van de vraagprijs gesnoept, want twee jaar geleden stond er nog 15 mil op het verkoopbordje. Blijkbaar lukt het nog niet echt om het te verkopen. We kunnen ons zo voorstellen dat het prijskaartje voor menigeen te gortig is, maar qua crib is het wel echt topnotch sickheid. Naar verluidt woonde Riri er harstikke naar haar zin, maar werd ze wat vaker dan ze prettig vond lastig gevallen door stalkers waardoor ze zich genoodzaakt voelde een ander optrekje te zoeken.

Anyway, de nieuwe eigenaar heeft met 11.000 vierkante meter aan ruimte, zeven slaapkamers, acht badkamers, een master suite met luxueuze open haard een dakterras, een zwembad en een tuin a 6.000 vierkante meter absoluut geen klagen. Nu maar snel even binnen kijken. Extravaganza!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Reageer op artikel:
Even binnenkijken bij de sicke voormalige mansion van Rihanna
Sluiten