Euforische ervaringen in überluxe 7132 Hotel in Zwitserland

Redactie 14 okt 2017 Entertainment

De wintermaanden staan te popelen om ons te hullen in dikke winterjassen en de NS staat klaar om zijn eindeloze vertragingen wegens sneeuwval weer op ons te gooien. We kunnen het niet meer ontkennen, Sinterkerst is al over 2 maanden en die wordt hoe dan ook vergezeld door barre winterkou. En laten we eerlijk zijn, de winter in Nederland is gewoon best wel kut.

Waar je in de winter wel extreem kan genieten, is in Zwitserland. Buiten de vele skipistes en prachtige natuur om, heeft Zwitserland ook hotels waar je u tegen zegt. Met name het 7132 Hotel. Dit hotel vind je in het bergdorp Vals en is volledig om de natuurlijke warmwaterbronnen heen gebouwd waar het land zo bekend om staat. Dat er van nature thermale baden zijn, met water van 30 graden, is op zichzelf al bijzonder genoeg. Laat staan dat er een mega luxe hotel omheen gebouwd is. En dat alles ook nog eens tussen de bergen. Ik denk dat dit de letterlijk natte droom van elke wellness-ganger is.

Het is dan ook niet gek dat dit 7132 hotel toeristen aantrekt van over heel de wereld. Buiten de natuurlijke wateren, vind je er ook nog 6 indoor en outdoor zwembaden die perfect bij het design van het hotel aansluiten.

Wil je hier verblijven tijdens je tripje naar Zwitserland? Hier vind je meer info.

HiConsumption

Reageer op artikel:
Euforische ervaringen in überluxe 7132 Hotel in Zwitserland
Sluiten