Estas Tonne behoort tot de beste gitaristen van de wereld

Redactie 15 okt 2017 Entertainment

Als je namen als Jimi Hendrix, Carlos Santana, Eddie Van Halen, Jeff Beck en Eric Clapton hoort, denk je meteen aan één ding. Gitaren. Zij sieren de top van de allerbeste snarenplukkers ter wereld. Maar er is nou toch een Oekraïense gitaargod ontdekt, die eigenlijk niet aan deze lijst mag ontbreken.

Nou, nou, flinke uitspraken denk je. Maar deze woorden zijn ditmaal hélemaal op zijn plaats. Estas Tonne, is de naam van de 42-jarige troubadour die gitaar als moedertaal spreekt. De gitarist heeft inmiddels bij meerdere platenlabels getekend maar speelt nog al te graag op het plein voor de ‘gewone’ mens. En wat wordt er dan van hem genoten. Honderden mensen verzamelen zich rondom de snarenkunstenaar.

En wij hebben mazzel. Op dinsdag 21 november zal hij namelijk optreden in Carré, Amsterdam. Met zijn Reviving Water Tour trekt Tonne door Europa. Als je een fervent gitaarliefhebber bent, is dit een absolute aanrader. Voor €30,50 kan je een hele avond genieten van zijn lumineuze gitaarspel. Wij zijn fan!

G-Tabs

Reageer op artikel:
Estas Tonne behoort tot de beste gitaristen van de wereld
Sluiten