Sylvester Stallone is back in action business in Escape Plan 2: Hades

Redactie 15 mei 2018 Entertainment

Iemand die de kroon spant als het aankomt op actiefilms is Sylvester Stallone. Zonder twijfel een van de grootste actiefilmacteurs aller tijden. Goed nieuws, want hij is helemaal terug om door tralies heen te lopen en mensen uit gevangenissen te halen in Escape Plan 2: Hades. Ook dit keer doet hij dit niet alleen, ook 50 cent en Dave Bautista zijn er om te helpen.

Sylvester Stallone speelt weer de baas van een elite team, die erin gespecialiseerd zijn om mensen uit de meest zwaarbeveiligde gevangenissen te halen. Je kan het je bijna niet voorstellen, maar de gevangenis van deze film is nog beter beveiligd dan degene die we zagen in deel 1.

Hoofdrollen Escape Plan 2: Hades

Dit keer wordt Sylvester zelf niet te grazen genomen maar wordt zijn collega, Shu Ren, achter de tralies gegooid. Sylvester gaat er natuurlijk alles aan doen om zijn maatje uit de gevangenis te halen. Daar schakelt hij zijn andere vrienden Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Avengers: Infinity War) en 50cent voor in.

Gevangenis

Ze zullen alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen. Shu wordt in een gevangenis, genaamd Hades, gegooid die continu van vorm veranderd en waar elke vorm van bewegingen continu gade geslaagd worden. Sylvester zal snel moeten zijn want Shu zit niet met de grootste lieverdjes in de gevangenis. We zien in de trailer een woeste Tyron Woodley (UFC-weltergewicht kampioen) hem aanvallen. Zie hier de trailer:

Escape Plan 2: Hades zal vanaf 29 juni te zien zijn in de bioscoop.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone is back in action business in Escape Plan 2: Hades
Sluiten