Ernstige tweespalt bij de Avengers in spectaculair Captain America: Civil War

redactie 25 nov 2015 Entertainment

Gisteravond waren Chris Evans en Robert Downey Jr. te gast bij Jimmy Kimmel Live. Aldaar werd de eerste trailer van Captain America: Civil War geshowd. In de trailer van de sequel op Captain America: Winter Soldier wordt duidelijk dat beide Avengers het zwaar met elkaar aan de stok krijgen. Zo strijden ze niet met, maar tegen elkaar. En hard ook.

De film borduurt voort op Avengers: Age of Ultron. Opnieuw veroorzaken de Avengers een internationaal incident wat in de politiek tot discussie leidt over de Avengers. Dat zorgt ervoor dat het team verdeeld raakt, iets dat ernstig uit de klauwen loopt en Iron Man en Captain America recht tegenover elkaar brengt.

Beide kemphanen hoeven het niet alleen te doen. Zo kiezen Ant-Man, Hawkeye en Red Wing voor de kant van Captain America en kan Tony Stark rekenen op de hulp van War Machine, Black Widow, en Vision. Daarnaast verschijnen er nieuwe karakters als Black Panther ten tonele en maakt ook Spider-Man voor het eerst zijn opwachting. Trailer belooft, zoals je mag verwachten van Marvel, een weergaloos actiespektakel. 28 april zal de film in 3D en IMAX te zien zijn in de Nederlandse bioscoop. Wij kunnen niet wachten!

Reageer op artikel:
Ernstige tweespalt bij de Avengers in spectaculair Captain America: Civil War
Sluiten