Er zijn plannen voor een Game of Thrones-versie van Pokémon GO

redactie 21 jul 2016 Entertainment

Eerder deze week lieten we al weten dat Twitter massaal verliefd is op het idee van een Harry Potter-versie van Pokémon GO. Toen bleef het echter bij de wens van vele fans. Ditmaal is het nieuws hoopvoller: ene hoge marketingpief bij Google, Archit Bhargava, heeft laten weten dat hij ervan droomt om een Game of Thrones-versie te maken van Pokémon GO.

En we hebben het niet zomaar over iemand. Bhargava is een global product marketing lead. Een man met veel invloed, veel kennis en een groot netwerk. ‘Wij willen ene genre creëren waarin je games speelt in de echte wereld,’ aldus Bhargava in een interview met Gamespot. ‘Het is een droom van me om Westeros te integreren in Google Earth, zodat mensen zich in de echte wereld bij een van de GoT-families kunnen aansluiten en daarvoor kunnen vechten."

We zijn benieuwd hoe lang het duurt voor Bhargava de knoop doorhakt en begint met de ontwikkeling. Met miljoenen fans achter zich en een baan bij Google, zou hij een héél eind moeten komen. Stel je eens voor: midden op straat strijden om de Iron Throne. Draken vangen. Vechten met White Walkers. En natuurlijk heel veel trial by combats. Wij kunnen niet wachten!

Reageer op artikel:
Er zijn plannen voor een Game of Thrones-versie van Pokémon GO
Sluiten