Er komt een tweede seizoen voor topserie Stranger Things

redactie 1 sep 2016 Entertainment

Goed nieuws, de hit serie Stranger Things komt met een tweede seizoen. Nu het vervolg is aangekondigd, is er ook een nieuwe teaser uitgekomen van de Netflix serie. Volgend jaar kun je eindelijk weer genieten van deze topper.

Langzamerhand wordt steeds meer duidelijk over hoe het tweede seizoen eruit ziet. Tegenover Entertainment Weekly, bevestigen de makers Matt en Ross Duffer dat de vaste cast terug komt. Je hoeft Mike (Finn Wolfhard), Joyce (Winona Ryder) en Dustin (Gaten Matarazzo) dus niet lang meer te missen. Of dit ook geldt voor Eleven (Millie Bobby Brown) houden ze geheim, dat wordt dus nog even nageltjes bijten.

Een nieuw seizoen kan natuurlijk niet zonder nieuwe personages. Wie er precies bijkomt is alleen nog niet bekend. Ze houden ons graag in spanning. De makers wilden een seizoen te maken dat anders voelt, maar waar wel de magie van seizoen 1 heeft. Dit belooft wat.

Wat ook tof is, is dat we waarschijnlijk meer extra scènes in het Upside Down zullen zien. Je moet nog wel even geduld hebben. In 2017 komt Stranger Things pas met haar tweede seizoen, genoeg tijd om seizoen 1 te kijken als je dat nog niet hebt gedaan.

Reageer op artikel:
Er komt een tweede seizoen voor topserie Stranger Things
Sluiten