Er komt een remake van Scarface

redactie 16 aug 2016 Entertainment

Een van de beste films aller tijden is ongetwijfeld Scarface. Daar kan je lang of kort over lullen, maar de film uit 1983 van regisseur Brian da Palma is een meesterwerk. Je kent het verhaal, Al Pacino speelt de rol van Tony Montana die heel diep duikt in de florerende, gewelddadige en keiharde drugs business van Florida.

Nu is bekend geworden dat er binnenkort een tweede remake komt van Scarface. Een tweede ja, want Brian da Palma’s film uit 1983 was al een remake van de film uit 1932 met dezelfde titel.

Antoine Fuqua, bekend van Trainings Day, gaat de loodzware taak op zich nemen om dit verhaal te regisseren. Veel meer is er nog niet bekend, dus over wie Al Pacino, gaat opvolgen kunnen we nog niet veel zeggen. Namen als Benicio del Toro, Javier Bardem en Christian Bale doen de ronde. Wel weet de Amerikaanse website Consequence of Sound te melden dat de film zich niet zoals de klassieker gaat afspelen in Miami, maar in Los Angeles.

Omdat iedereen een eerlijke kans verdient, gaan wij hier volledig blanco in en hopen we dat het een waardige remake van de remake wordt. Tonnen cocaïne, kilo’s dollarbiljetten en massale slachtpartijen zijn in elk geval uitstekende ingrediënten voor een vermakelijke film. Wij kijken nog even terug naar de meest legendarische scene.

Reageer op artikel:
Er komt een remake van Scarface
Sluiten