Er is informatie gelekt over de nieuwe Apple MacBook Pro

redactie 9 aug 2016 Entertainment

Na vier jaar wachten komt hij er echt aan, de nieuwe Apple MacBook Pro. Ergens in de herfst van dit jaar zal ‘ie de stores hitten. Er zijn nu geruchten over de nieuwe functies en specificaties van het apparaat uit de wandelgangen ontsnapt. De bijzonderste functie die hij waarschijnlijk zal gaan bezitten is de Touch ID functie, wat wil zeggen dat de aan/uit knop wordt vervangen door een vingerafdruksensor.

Je hoeft dan dus niet meer eindeloos je wachtwoord in te tikken en een dief heeft er helemaal niks aan. Een andere vette aanpassing heeft betrekking op de rij functietoetsen die bovenaan op je toetsenbord zit. Bij de nieuwe MacBook wordt dat een touch-paneel, met een oled-schermpje erachter. Zo kun je dus verschillende soorten knoppen verwachten in hetzelfde balkje op het toetsenbord.

Dit kan allemaal nog niet bevestigd worden want ook zoals bij de iPhone 7 is Apple nog supergeheimzinning. Hopelijk komen ze snel met meer informatie, want dit blijft toch de chillste laptop uit de laptoppenwereld. Dat is geheel subjectief natuurlijk, maar zal bevestigd worden door alle Macbookgebruikers.

Reageer op artikel:
Er is informatie gelekt over de nieuwe Apple MacBook Pro
Sluiten