Epische Star Wars attractie neemt je mee door het fabelachtige universum uit de films

redactie 23 feb 2016 Entertainment

Voor de echte Star Wars fans breken er mooie tijden aan. Het gaat namelijk mogelijk worden om in de huid te kruipen van de enige echte Han Solo en de Millenium Falcon te besturen. Er komt een bijzondere attractie in Disney World Californië en Orlando waar je van gaat watertanden. Als bezoeker maak je een virtuele reis door het Star Wars universum. Je mengt je in de strijd tussen de Resistance en de First Order en moet je uit benauwde situaties zien te redden.

Het heugelijke nieuws werd bekend gemaakt door niemand minder dan Han Solo himself en de robot uit de film, BB-8. “Het voelt geweldig om onderdeel te zijn van deze Star Wars-ervaring, om door deze iconische locaties te wandelen”, zei Harrison Ford. “Binnenkort kan iedereen dat. Niet in een ver universum, maar op een bereikbare plek.” Die bereikbare plek ligt dan wel in Amerika dus dan wordt het sparen geblazen voor een vliegticket.

Ondanks de korrelige kwaliteit van de vrijgegeven foto’s van de epische attractie, belooft het hele speltakel veel goeds. Als het er enigzins uit gaat zien zo als het er in de bios uitzag dan gaat het een gruwelijke ervaring worden!  

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Reageer op artikel:
Epische Star Wars attractie neemt je mee door het fabelachtige universum uit de films
Sluiten