Enkeltje New York City voor 34 duizend euro? Dat ziet er zo uit

redactie 8 mei 2016 Entertainment

Ben jij het ook zo zat om urenlang in een vliegtuig te zitten, omringd door jankende kinderen, zwetende vrouwen met een pittig kapsel en naar knoflook riekende pensionado’s? Dan heeft Etihad Airways de oplossing voor je. De maatschappij, die gevestigd is in Abu Dhabi, biedt een super-de-luxe vliegreis aan waarin je voor ruim €34.000 euro een enkeltje van Mumbai naar New York kan boeken.

Te gek voor woorden, denk je nu, maar je krijgt er heel veel moois voor terug. Volop comfort en privacy bijvoorbeeld, want je hebt je eigen slaapkamer, badkamer en huiskamer. Kortom: een suite in de wolken. En je krijgt er ook nog een privébutler bij!

Voor zo belachelijk veel geld verwacht je echter wel wat meer dan drie kamertjes en een dude die op commando een wijntje en een bakje pinda’s komt brengen. Ook daar heeft Etihad Airways aan gedacht, want je maaltijd wordt geserveerd op een 24-karaats gouden bord en het dekbed is van het duurste linnen op aarde – gemaakt in Italië.

Er zit wel één nadeeltje aan deze super-de-luxe vlucht naar NYC: er wordt nergens gezegd of er aantrekkelijke stewardessen meereizen – en dat is voor al die flappen natuurlijk wel een voorwaarde.

Reageer op artikel:
Enkeltje New York City voor 34 duizend euro? Dat ziet er zo uit
Sluiten