Dat de Engelse fans complete gekken zijn weten we al langer. Maar ze hebben ook iets met tatoeages. We zagen al eerder een fan die op zijn buik de wereldbeker tatoeëerde en nu is er een fan die nog een stapje verder ging. Dan Welch beloofde zijn twittervolgers een maand geleden dat hij het Engelse WK team op zijn been zou tatoeëren als ze met die spelers de kwartfinale zouden halen. Nu won Engeland op het nippertje van Colombia en blijkt deze kerel een man van zijn woord.

Neck on the line

Sommige mensen doen alles voor een beetje media aandacht. Vooral de Engelse fans, de zuipschuit hieronder tattoeerde de beker al op zijn buik en nu is er een andere kerel die de namen van de spelers op zijn been gezet heeft.

De 29-jarige Dan Welch twitterde dat hij zijn ‘neck on the line’ zou leggen. Dit door te beloven dat hij alle namen van het Engelse team op zijn been zou tatoeëren als ze de kwartfinales zouden bereiken. Dat twitterde de Brit op 16 mei en nu is hij zijn afspraak nagekomen.

Engeland – Colombia

Dat moeten een paar spannende minuten voor hem geweest zijn tijdens de achste finales van het WK. Engeland won met een penalty reeks van Colombia die vlak voor tijd gelijk maakte. Dat moet een achtbaan van emoties geweest zijn voor Dan. Jordan Pickford was uiteindelijk de man die bewees een legende te zijn door de bal netjes in het netje te trappen. Naast de 22 spelers tattoeerde Dan ook de naam van bondscoach Gareth Southgate op zijn been. Wat zou er allemaal gedaan worden als de wereldbeker binnen wordt gesleept?

Foto: screenshot Twitter Dan Welch