Voor de meeste onder ons hebben we nog niet zo zin om dood te gaan. We hebben het nog veel te gezellig met onze maten en alle speciaal biertjes op de wereld heb je nog niet uitgetest. Toch is er één mooi puntje om heen te gaan, althans als je in de hemel belandt. Dan wachten deze engelen op je.

Het is vandaag Hemelvaartsdag en dus vieren we dat honderden jaren geleden Jezus is heengegaan naar God. Eindelijk safe in zijn homebase bij al zijn matties. Dat is onze modernere versie zegmaar. Daar wachten de engelen van God op hem en stellen hem gerust. Wij zullen dit, als God bestaat natuurlijk, ooit ook meemaken. Of je moet lijpe dingen uitgehaald hebben, dan staat een man met hoorns je op te wachten en krijg je straf. Wil je niet.

Vooroordeel

Deze onderstaande dames hebben wij speciaal voor je uitgezocht om deze heerlijke vrije dag nog wat lekkerder te maken. Ons vooroordeel van een engel gaat uit naar het cliché blonde haren en blauwe ogen. We hopen dat God ook wat meer afwisseling daar aan de hemelpoort heeft wachten. Een beetje diversiteit zou ook fijn zijn, toch? Wij hebben daarom ook niet de bekendste dames voor je uitgezocht. Heb je weer nieuw materiaal.

Cathrin Prana

Sarah Harris

Jess Louise

✖️ I n n o c e n c e ✖️ Www.gooseberryintimates.com 💋 @gooseberryintimates

A post shared by Jess (@jess.louise17) on

Alena Shishkova

Alexa Collins

It’s Friday! 🎀 @sincerelyalc

A post shared by Alexa Collins (@alexacollins) on

Emilia Clarke (Khaleesi)

Een echte engel