Emma Watson is weer single dus wapen jezelf met soepele teksten

Redactie 30 mei 2018 Girls

Ons favoriete heksje huppelt weer vrij rond op de markt en er mag weer op gejaagd worden. Dus pak je beste jachtgeweer, laat de honden los en open de zoektocht naar deze gouden griffel. We zouden ons zelf voor de gek houden als we hier niet om zouden springen. Emma Watson mannen, de celebrity crush die we hadden sinds we iets van films konden begrijpen. Laat de Ron Wemel in je naar boven komen en sluit achteraan in de rij, wij van FHM staan al lang vooraan.

Wapen je zelf met soepele teksten en openingszinnen, ergens op deze aardkloot heeft een kerel het genoegen haar op straat tegen het lijf aan te lopen. Als je niet voorbereid bent sta je met een bek vol tanden en gaat de kans naar de volgende snuiter.

De knaap die Emma Watson liet gaan

Emma Watson verbrak haar relatie met acteur Chord Overstreet die je kan kennen van de serie Glee. Het stel was aan het daten voor de afgelopen 6 maanden. Ze werden de afgelopen maanden meerdere keren samen gespot in Los Angeles. Chord schijnt nogal een speler te zijn aangezien hij daarvoor aan vrouwen gelinkt werd zoals Emma Roberts, Taylor Swift, Ashley Benson en Lily Collins.

Ze is single

Maar de relatie is nu finito en Emma is weer single. Voor het geval je nog niet staat te trillen op je benen, hier een aantal foto’s waarom je dol enthousiast zou moeten zijn.

Emma Watson Dancing GIF by A24 - Find & Share on GIPHY
Emma Watson Dance GIF - Find & Share on GIPHY
Emma Watson Vogue GIF - Find & Share on GIPHY
Emma Watson GIF - Find & Share on GIPHY
Emma Watson GIF - Find & Share on GIPHY
Emma Watson GIF - Find & Share on GIPHY
Emma Watson GIF - Find & Share on GIPHY

Intelligent

Als dat je nog niet overtuigd heeft dan moet je weten dat Emma meer is dan alleen een knappe verschijning. De actrice is ten eerste sportief, ze speelt tennis, hockey en doet aan vliegvissen. Daarnaast kan ze natuurlijk acteren, zingen en dansen. We zouden liegen als het niet erg aantrekkelijk als een vrouw die laatste twee vaardigheden bezit. Daarnaast heeft ze een bachelor gehaald op Brown Universiteit in Amerika in Liberal Arts en vecht ze voor vrouwenrechten en zet ze zich in voor goede doelen. Emma lijkt het totaalplaatje te bezitten.

Coming soon… @vogueaustralia

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Emma Watson GIF - Find & Share on GIPHY

Och och och, dat de beste knaap mag winnen.

Foto: Belle and the Beast

Reageer op artikel:
Emma Watson is weer single dus wapen jezelf met soepele teksten
Sluiten