Emilia Clarke’s Wookiee imitatie is zo slecht dat ‘ie grappig is

Redactie 23 mei 2018 Entertainment

“Brluuuulululluhhh.” Je kent de bekende uitspraak van het harige beest uit Star Wars wel. Je zal vast wel eens geprobeerd hebben de Wookiee na te doen. Dan kom je erachter dat het knap lastig is. Emilia Clarke verschijnt in de komende Han Solo film en was te gast bij Jimmy Fallon in The Tonight Show. Ook zij deed even haar best, de imitatie was merkwaardig slecht.

Probeer ‘m maar eens na te doen. Niet zo makkelijk hè? De Wookiee blijft toch wel een fanfavorite van de show. Het vriendelijke, harige, twee meter lange beest speelt een hoofdrol in de nieuwe Han Solo-film. Chewbacca is namelijk de sidekick van Han Solo. De Game of Thrones-ster speelt de rol van Qi’ra die veel met meneer Solo optrekt.

Bluuuulululluhhh

Als Jimmy Fallon vraagt om een imitatie van Chewbacca, gaat Emilia er natuurlijk even goed voor zitten. Wat er dan uit haar mond komt, klinkt verre weg van een imitatie van een Wookiee. “Bluuuulululluhhh”, komt eruit. Neemt niet van weg dat het een hilarische quote is waar ze vast en zeker nog vaak aan herinnerd wordt. Maar hé Emilia, we vergeven het je. Vooral omdat je de eigenaresse bent van de onderstaande gifjes. Zij God dankbaar om dit schepsel te maken.

Emilia Clarke GIF - Find & Share on GIPHY
Emilia Clarke Photoshoot GIF - Find & Share on GIPHY
Emilia Clarke Pretty Girl GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Emilia Clarke’s Wookiee imitatie is zo slecht dat ‘ie grappig is
Sluiten