3 dikke elektrische fietsen om zweetdruppels te besparen

redactie 11 mrt 2019 Entertainment

Dat elektrische fietsen lang niet meer alleen voor zielige oudjes zijn, dat is ondertussen wel duidelijk. De e-bike is ongekend populair. En terecht. Waarom zou je zweten als je ook lekker ontspannen kan cruisen? Het enige moeilijke is een tweewieler uitzoeken waarop je er niet uit ziet als een ouwe lul die slecht ter been is. Laten we nou net een paar kekke fietsjes gevonden hebben die we heel graag met jullie willen delen. Wat een toeval!

Met deze elektrische fietsen sta je zeker niet voor paal. Sterker nog, iedereen is jaloers. Dus start die computer op en ga online een fiets kopen.

De RadRhino

We beginnen met de favoriet van de redactie. De RadRhino is een beest op 4-inch brede terreinbanden. Met zijn robuuste uiterlijk zal je menig complimentje vangen van je maten. Mocht je nou geen zin hebben om te trappen, dan kan je ook gewoon even een pauze nemen. Hij is namelijk voorzien van een ‘gashendeltje’ waarmee je rustig tot 25 km/u kan cruisen. Vandaar het blauwe kenteken. Een accu gaat ongeveer zo’n veertig kilometer mee, prima om naar je werk of school te trappen dus. Ook de prijs van de fiets is zeer schappelijk. Voor 1.899 euro is ‘ie van jou.

Foto: RadRhino

De Klever X-speed

Deze bike werd uitgeroepen tot speed pedelec van het jaar. Niet geheel onterecht, gokken wij zo. Met zijn bijzondere frame is ‘t een vet ding. Ook gaat ‘ie lekker hard. De 600W-motor brengt je binnen no-time op een snelheid van 45 kilometer per uur. Comfortabele snelheid op je fiets, niet? Mocht je ‘m nou meenemen op vakantie naar de bergen dan heeft ‘ie ook nog een voordeel: wanneer je afdaalt wekt de band stroom op. Scheelt weer in de energiekosten. Die kostenbesparing kan je wel gebruiken, want de aanschafprijs van 4.899 euro is niet heel erg vriendelijk. Maar, hij zal ‘t vast waard zijn.

Foto: Elektrabikes.nl

De Stromer ST2

Dit is een lekker fietsje hoor. Deze tweewieler vindt zijn geboorteplaats in Zwitserland. Daar weten ze blijkbaar wel raad met het maken van een gelikt design. Bij het kopen van deze fiets kan je ‘m zelfs een beetje custom maken. Zo kan je de kleur van ‘t frame kiezen en de plaatsing van de Stromer logo’s. Je hebt zelfs keuze uit verschillende motoren. Er kan gekozen worden uit de Mountain 25 (25 km/u) of de Mountain 33 (33 km/u), maar als je echt ballen hebt dan ga je natuurlijk voor de Speed pedelec van 45 kilometer per uur. Wij weten het hier wel hoor! Bij een Zwitserse fiets hoort helaas ook een Zwitserse prijs. Voor de Stromer leg je zo’n 6.490 euro neer.

Foto: Elektrabikes.nl
Reageer op artikel:
3 dikke elektrische fietsen om zweetdruppels te besparen
Sluiten