Politie vindt babykrokodil in drugspand en noemt hem ‘El Chompo’

redactie 9 mrt 2019 Entertainment

De politie uit de Amerikaanse staat Pennsylvania kwam laatst voor een grote verrassing te staan. De dienders vielen namelijk een drugspand binnen en troffen daar een fokking babykrokodil aan. Het beest was daar neergezet om de illegale waar te beschermen van andere gangs. De krokodil werd door de agenten liefkozend ‘El Chompo’ genoemd als verwijzing naar drug lord El Chapo.

Misschien waren ze wel geïnspireerd door deze Nederlandse boeven. Een aantal jaar geleden werd toen in Amsterdam ook al twee krokodillen aangetroffen om een berg crystal meth te beveiligen. Nu is deze trend dus overgeslagen naar Amerika. In het drugshol werd een berg heroïne, fentanyl, crack en wiet gevonden terwijl de krokodil in de keuken rondliep.

Politie deelt sneertje uit

De cops waren sowieso wel in vorm die dag, want naast een nieuwe naam bedenken voor de krokodil deelden ze ook nog een sneertje uit aan de gearresteerde drugdealers. Zo vertelde officier van justitie Tom Hogan met een grijns op zijn gezicht aan een journalist: ‘Voor zover wij weten was deze krokodil waarschijnlijk het brein achter deze operatie.’

Gelukkig heeft El Chompo een beter leven nu

Voor El Chompo ziet de toekomst er nu in ieder geval rooskleuriger uit. Het dier werd naar een plaatselijke dierentuin gebracht en zal daar een poosje onder quarantaine blijven. Hierna krijgt hij een vast plekje in een dierentuin in Florida. Check ook dit filmpje voor het complete verhaal:

Reageer op artikel:
Politie vindt babykrokodil in drugspand en noemt hem ‘El Chompo’
Sluiten