Laatste onbewoonbare eiland van Nederland nu nog te koop

Redactie 1 mrt 2018 Entertainment

Altijd al je eigen eiland willen hebben? Plantjes uit de grond rukken, je asociaal gedragen en afterparty’s geven waarbij de 150 decibel wordt gehaald. Het kan nu op dit dikke eiland, maar je moet hem wel eerst kopen.

Je waarschuwen je wel even. Wees snel, want dit is het laatste onbewoonde eiland van het Nederlandse Koninkrijk. Je kunt dus gewoon je paspoort behouden, zit je ook niet te kloten met de gemeente. Het eiland Isla di Yerba ligt middenin het Spaanse Water van Curaçao. Dat betekent lekker zonnen en langzaam bruin worden aan de Caribische Zee.

Je krijgt de vergunning om een dikke villa te bouwen op het eiland. Dan heb je nog heul veul plaats over. Het eiland telt in totaal 3 hectare aan land. Daarom mag je er totaal tien villa’s bouwen. Je krijgt er ook nog eens een aanlegkade met garage bij op het vasteland. Handig om je dikke jacht aan vast te maken. De prijs is helaas nog onbekend, die kun je opvragen bij serieuze interesse. Wij zien ons al helemaal genieten van een zoete cocktail of een ijskoud biertje aan het strand. Nu nog het geld binnenhalen.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Laatste onbewoonbare eiland van Nederland nu nog te koop
Sluiten