Dit ideale party privé-eiland is het paradijsje op aarde

Redactie 21 mrt 2018 Entertainment

Voor even je eigen eiland, een droom voor vele mannen. Nodig je hele squad op en vier het tot in de late uurtjes. Het kan op het laatst bewoonbare Nederlandse eiland of neem je rust in Noorwegen. Vergeet al die plekjes, want hier is het paradijs der huisjes in Ibiza.

Aan de kust van Ibiza, ligt een van de mooiste plekjes op aarde: Tagomago. In eerste instantie lijkt de naam op een random attractie in de Efteling, maar niets is minder waar. Zo heet het eiland dat voor even helemaal van jou is. Helemaal chique aangekleed in nomadische sferen, parelwitte huisjes, kortom een landgoed wat het beste van het beste is.

Project X

Over de omgeving hoeven we je niets te vertellen natuurlijk. Je hebt altijd goed weer en je hebt de zee. Verkoeling kun je dus binnen handbereik vinden al is het in de koelkast. Om de hitte van je af te gooien geeft het eiland je ook een ontzettend dik zwembad tot je beschikking. Genoeg chillplek om je hele vriendengroep uit te nodigen trouwens, we zien in de foto’s meerdere ligstoelen staan. Of je er een butler bij uitbetaald krijgt is nog maar de vraag, maar de prijs per dag is extreem. 32.000 euro per nacht. Dan is wel het hele eiland voor jou. Ja, dat wordt even de Postcode Loterij lief aankijken.

Foto’s: Tagomago

Reageer op artikel:
Dit ideale party privé-eiland is het paradijsje op aarde
Sluiten