Eerste foto van Quentin Tarantino zijn ‘Once Upon A Time In Hollywood’ met DiCaprio en Brad Pitt

Redactie 28 jun 2018 Entertainment

Een film die spectaculair gaat worden is Tarantino zijn ‘Once Upon A Time In Hollywood’. De film, waar de hoofdrollen zijn weggelegd voor Hollywood grootheden Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, neemt ons mee naar de filmindustrie van 1969. DiCaprio beweert dat het een van de beste scripts is die hij ooit gelezen heeft en de verwachtingen gaan door het dak heen. Leonardo postte een eerste foto van hem en Brad Pitt als hun personages, hier is alles wat we weten van de film tot nog toe.

About last night… #OnceUponATimeInHollywood #CinemaCon2018

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on

Om de hype alvast een beetje op gang te laten komen postte DiCaprio de foto op zijn Instagram. We zien Leonardo als zijn personage, de western tv-ster Rick Dalton, naast Brad Pitt die in zijn rol is van de stuntman Cliff Booth.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Gebeurtenissen in Once Upon A Time In Hollywood

Wat het precieze verhaal is blijft nog onduidelijk maar we weten al wel een aantal gebeurtenissen die behandeld gaan worden. Rick Dalton is een western tv-ster die op een dieptepunt in zijn carrière zit. Cliff Booth is zijn vaste stuntman en samen proberen ze het weer te maken in het Hollywood van 1969. 1969 is een interessant jaar voor Hollywood omdat toen de moord op actrice Sharon Tate plaats vonden door de Manson familie. Deze evenementen zullen hoogst waarschijnlijk ook in de film voorkomen.

Cast

De cast is naast Leonardo DiCaprio en Brad Pitt ronduit uitstekend. We weten zeker dat de volgende acteurs ook in de film te zien zijn: Margot Robbie, Dakota Fanning, Damian Lewis, Al Pacino, Kurt Russel, Emile Hirsch, Timothy Olyphant, James Marsden en Burt Reynolds.

Première

De film zal naar alle waarschijnlijkheid in première gaan op 9 augustus 2019, dat zou het op de datum zijn dat het 50 jaar geleden is dat de moorden van de Manson familie plaatsvonden. Grimmig. We zijn heel benieuwd naar deze film en kunnen niet wachten tot hij verschijnt, duurt helaas nog eventjes.

Foto: Instagram Leonardo Dicaprio

Reageer op artikel:
Eerste foto van Quentin Tarantino zijn ‘Once Upon A Time In Hollywood’ met DiCaprio en Brad Pitt
Sluiten