Een spoedcursus vrouwelijke valkuilen ontwijken

Redactie 16 jul 2015 Entertainment

Vrouwen zijn net landmijnen. Een tikje kan de grootst denkbare schade aanrichten. Het tikje is in dit geval jouw antwoord op haar vraag. Heel cliché, maar heel waar: ‘Lijkt m’n kont in dik in deze broek?’ ‘Nou schatje, ehh, ja.’ NIET DOEN! Grootste fout evahh! Les nummero uno: niet zeggen wat je denkt of vindt over zulke situaties. Dat zijn Valkuilen. Met een hoofdletter V, ja. Want guys lopen er dagelijks met open ogen in. Onze Sharon weet dat als geen ander. Exclusief en speciaal voor jou geeft zij je een spoedcursusje over valkuilen heenspringen. Doe er je voordeel mee. 

Les 1: Ja, haar kont lijkt dik. Maar jij houdt je mond. 

Probleem: Na een halfuur voor de spiegel en iets wat lijkt op een psychologisch lichamelijke zelfanalyse, komt vriendinnetjelief naar je toe met de vraag: ‘Schat, heb ik een dikke kont in deze broek?’ Jij, met je mannelijk alzient oog en het modieus verstand van een dode kikker kijkt, ziet d’r goddelijke kont en zegt doodleuk ‘Ehh, ja.’ NEE! Niet doen! Vriendinnetje tieft die broek weg en gaat een halfuur zitten janken. En dat heb jij gedaan. Jij.

Oplossing:
Hou je alsjeblieft buiten zulke dingen. Gewoon. Niet. Doen. Als ze zoiets vraagt, reageer gewoon met een nuchtere: ‘Nee, zit prima toch?’ Gevaar geweken.

Les 2: Ze ziet er altijd goed uit. En dat hoor jij te zeggen.

Probleem: 
Jullie gaan een avondje stappen, borrelen met vrienden of naar de verjaardag van je beste mattie. Je chick staat drie uur voor de spiegel en heeft d’r hele kledingkast leeggetrokken om vervolgens de eerste outfit weer aan te trekken. Ze loopt de slaapkamer uit, waar jij in de woonkamer al drie uur op die oncomfortabele bank je stierlijk zit te vervelen en je Facebooktijdlijn inmiddels uit je hoofd kent, en je zegt niet eens hoe mooi ze eruit ziet. HOE DURF JE?! Ze is er zo lang mee bezig geweest! Heb je een bord voor je kop?!

Oplossing:
 Ja, been there, done that. Leer dit zinnetje uit je hoofd: ‘Schat, wat zie je er weer prachtig uit’. En zeg dat tegen d’r. Ja, keer op keer. Steeds weer. Is een soort van vrouwenkattenkruid. Jij kan de hele avond bier zuipen want zij heeft ineens spontaan aangeboden om te bobben en waarschijnlijk krijg je er zelfs nog een weergaloze blowjob bovenop. En dat allemaal door dat ene zinnetje. 

Les 3: Jij gaat wat met je vrienden doen. Ehh, vergeet je niet wat?

Probleem: Boysnight! Bier drinken en gegrilde kip eten en een toernooitje FIFA, olé! Goed nadenken, weet je zeker dat je niks met haar had afgesproken? Nee? Oke, goed zo. Een terloopse ‘Schat, ik ga er vandoor!’, maar dan komt het lastigste, want een ‘Oke, veel plezier’ uit haar mond kan twee betekenissen hebben. Denk goed na vriend, had je echt niks met haar afgesproken? Want dan krijgt de ‘Oke, veel plezier’ ineens een hele andere betekenis. Vriendinnetje verdrietig en teleurgesteld. Moet je niet hebben. 

Oplossing:
Koop een agenda, zet je het in je telefoon of laat Henk Schiffmacher losgaan op je arm. Zolang jij je afspraken met haar niet vergeet, kan het niet mis gaan. Een keertje zal ze het best pikken, maar de keren daarop kun jij je avondje met je vrienden wel vergeten buddy. 

Reageer op artikel:
Een spoedcursus vrouwelijke valkuilen ontwijken
Sluiten