Een overzicht van de beste smartphones ter wereld

sharon 3 mrt 2015 Entertainment

Mooie telefoons en mooie vrouwen hebben veel met elkaar gemeen. Dat wil Kazam ons althans doen geloven met bovenstaand spotje, dat overigens verboden werd in Groot-Brittannië. Ergens klopt die vergelijking overigens wel. Voor beide geldt namelijk: hoe maak je een goede, verstandige keuze? Onze vrienden bij GSMinfo.nl hebben meer verstand van telefoons dan van vrouwen, maar voor veel FHM-lezers zal dat ongetwijfeld andersom liggen. In het onderstaande overzicht hebben ze al hun expertise aangewend om jullie keuze wat makkelijker te maken. 

6. Honor Holly

Ze heeft van alle zes de meest sensuele naam. Ook haar lichaam mag er wezen, al haalt dat het niet bij haar concurrenten. Het is dan ook daarom dat ze op de zesde plaats staat. Dat heeft overigens ook te maken met haar intelligentie. Ze is namelijk niet zo vlot als de rest.  Ze heeft gelukkig wel een goed geheugen, want je kan maar liefst 16 GB kwijt op dit schatje. Haar informatie deelt ze met je via een 5 inch scherm. Heel scherp is dat niet, maar dat zorgt er wel voor dat Holly niet zo prijzig is.

Honor Holly screen glow

Holly heeft mooie, ronde vormen waardoor ze lekker in de hand ligt.

5. Samsung Galaxy S6

Wil je haar? Zorg dan dat je een goed gevulde portemonnee hebt, want goedkoop is ze niet. Ze is ook nogal bezorgd als het op je gezondheid aankomt. Dat komt ook omdat ze zo ongeveer alles kan meten. Denk aan je hartslag, het aantal stappen dat je elke dag zet en zelfs hoeveel calorieën je verbrandt. Als je daar van houdt, dan is de Galaxy S6 echt je droomtelefoon. Verder is ze overigens helemaal perfect. Ze kan razendsnel denken, heeft een mooi rank figuur met sensuele lijnen en ze begrijpt vrijwel alles wat je zegt.

Samsung Galaxy S6 unpacked

De vraag die steeds door je hoofd spookt bij de Galaxy S6

4. Sony Xperia Z3 Compact

De Z3 Compact is helemaal van het credo ‘klein maar fijn’. Laat je niet verrassen door haar kleine formaat, want ze heeft de scherpste ogen van allemaal. Met 20.7 megapixel gaat er geen detail aan haar verloren. Naar jou kijken doet ze wat minder goed, want met 2.2 megapixel kan je het gevoel krijgen dat ze je niet helemaal serieus neemt. Haar uithoudingsvermogen is, ondanks haar formaat, uitstekend te noemen. Daar komt nog bij dat ze geen watervrees heeft zoals haar collega’s in deze top 6. Ze heeft een grotere zus, maar die is nauwelijks beter.

Sony Xperia Z3 Compact

Je kan zelf kiezen welke kleur je schatje krijgt.

3. iPhone 6 Plus

Sommige mannen houden van een maatje meer. In dat geval is de iPhone 6 Plus je meest logische keus. Je hebt wel twee handen nodig om haar in bedwang te houden. Dankzij haar formaat heeft ze een enorm uithoudingsvermogen. Ze komt uit een populaire familie, en dat heeft bepaalde voordelen. Zo heeft ze een ruime keuze aan accessoires, en is overstappen naar een ander model binnen de familie bijzonder goed geregeld. Als klap op de vuurpijl heeft ze een vriendin, Siri, die haar allerlei dingen kan laten doen op commando.

iPhone 6 Plus achterkant

Mooi goud is niet fout.

2. BlackBerry Classic

Met klassieke vormen kan je eigenlijk nooit fout gaan. Dat moet BlackBerry hebben gedacht bij de Classic, want je pikt haar er zo tussenuit. Mensen die vertrouwd zijn met dit model komen in een gespreid bedje terecht. Sober maar degelijk typeren haar het best. Ze is vooral wat zakelijker georienteerd dan de rest, en dat heeft zo zijn voordelen. Zo handelt ze binnenkomende berichten razendsnel af en draait ze makkelijk meerdere dagen achter elkaar zonder te stoppen. Ze kan een beetje ratelen, maar dat komt door het volledige QWERTY-toetsenbord.

BlackBerry ClassicBlackBerry Classic

Zo ziet ze je het liefst, een beetje formeel maar niet té.

1. HTC One (M9)

Deze schoonheid staat zeer verdiend bovenaan. Als het allemaal om uiterlijk zou draaien, zou de HTC One (M9) er ook met de titel vandoor gaan. Dit is echter the One, wat inhoudt dat ze ook op andere gebieden de perfectie benadert. Zo heeft ze een hartstikke sterke bouw, denkt ze razendsnel en heeft ze een enorm uitgebreid geheugen van 32 GB. Er komt veel geluid uit dankzij BoomSound, dus ook op feestjes zal je haar altijd goed kunnen verstaan. Je maakt je gegarandeerd de blits met haar op feestjes. Laat haar alleen niet vallen, want hoewel ze er tegen kan, wordt ze er niet bepaald mooier op.

HTC One (M9) Artist impression

Zo zien beauty én brains er dus uit.

Reageer op artikel:
Een overzicht van de beste smartphones ter wereld
Sluiten