Nieuw tv-programma ‘Een Nacht Met Je Ex’ gaat voor nog meer drama dan ‘Temptation Island’ zorgen

Redactie 14 mrt 2018 Entertainment

Er lijkt geen halt te zijn op onze verslaving voor slechte reality programma’s. Momenteel spant Temptation Island de kroon, maar daar lijkt verandering in te gaan komen. Een nieuw programma werpt zich op om Temptation van de troon te stoten. Opgekomen in Engeland, waar het programma grote successen boekte. Daar weet het een serieuze bedreiging te vormen voor de gevestigde reality programma’s. Nu heeft het zijn zinnen gezet om ook in Nederland het landschap van reality programma’s te laten schudden. Temptation en First Dates opgepast, hier is ‘Een Nacht Met Je Ex’.

En dit gaat naar verluidt nog een stukje erger worden dan Temptation Island. Temptation is slechts een opwarmer voor het level drama dat we moeten aankunnen voor dit nieuwe zie-mensen-kapot-op-tv-gaan-show. In het programma worden twee exen 24 uur met elkaar opgesloten in een mooi appartement. Bedenk wat er zou gebeuren als jou dit zou overkomen met je crazy ex. Precies. Laat even doordringen hoeveel drama we gaan zien in dit programma. Mensen die meteen weer seks hebben, ruzie, gejank, hysterisch gelach en misschien wel weer hernieuwde liefde.

Om het allemaal nog wat mooier te maken wil een van de exen dat ze weer bij elkaar komen. Natuurlijk is het appartement bezaaid met afluisterapparatuur en camera’s zodat wij, de kijkers, niks zullen missen. De Engelse variant geeft ons alvast een goed idee wat we kunnen verwachten, daar is het echter niet alleen maar drama geweest. Zo is éen koppel verloofd het appartement uit gelopen, het kan echt alle kanten op. Het programma zal vanaf 17 april te zien zijn op NPO 3. Mocht je van drama houden, dan wil mag je ‘Een Nacht Met Je Ex’ absoluut niet missen.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Nieuw tv-programma ‘Een Nacht Met Je Ex’ gaat voor nog meer drama dan ‘Temptation Island’ zorgen
Sluiten