Een gepersonaliseerd cadeau via HEMA digitale cadeaus

Redactie 10 jun 2015 Entertainment

Die boys van de HEMA zijn de gekste niet. Vanaf nu fiksen ze ook persoonlijke digitale cadeaus voor je. Op HEMA kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week digitale cadeau tegoed kopen, persoonlijk verpakken en per het medium e-mail versturen. Daarmee is het op dit moment de enige aanbieder in Europa.

Waar, wanneer, waarom. Bij HEMA maakt het allemaal niet uit. Jij kunt op ieder moment een digitaal cadeau kopen welke je op iedere gewenste dag kunt toesturen per e-mail. Handy! Daarbij kun je kiezen uit meer dan 15 verschillende digitale cadeaus voor o.a. bioscoop, diner, kranten en tijdschriften. Sowieso chill dus.

Hoe maak je een persoonlijk cadeau?
HEMA heeft een digitale geanimeerde cadeauverpakking gemaakt welke je persoonlijk kunt maken met eigen tekst, foto en muziek. Kun jij je oom, beste vriend of de achterneef van je buurjongetje altijd verrassen met een persoonlijk cadeau!

Je kunt het digitale cadeau direct per mail laten sturen. Maar laat jij de ontvanger het liefst in spanning wachten of pas op het moment dat het feestje begint? Stel dan de kalender in, zo wordt het cadeau pas verzonden op de dag die jij geschikt vindt.

Steven McAllister, verantwoordelijk voor nieuwe diensten bij HEMA, licht toe: ’HEMA probeert het leven van zijn klanten leuker en makkelijker te maken. Met deze dienst bevestigen wij onze positie als een retailer die nieuwe markten openbreekt en daarmee zijn klanten verrast met innovatieve producten’. Nou, je bent hartstikke lekker bezig Steve!

Reageer op artikel:
Een gepersonaliseerd cadeau via HEMA digitale cadeaus
Sluiten