De 5 beste imitaties van koning van de ochtendradio Edwin Evers

Redactie 23 mrt 2018 Entertainment

Sad nieuws op de vrijdagochtend. Edwin Evers zet een punt achter zijn carrière bij de Ochtendshow bij Radio 538. Hoe veel ochtendhumeuren hij als sneeuw voor de zon heeft laten verdwijnen is niet te tellen. De koning van de ochtendradio, dat kunnen we met een gerust hart zeggen. Wij hebben wat mooie momenten uit zijn 21-jarige loopbaan op een rij gezet.

Het bekendste fragment van Evers is natuurlijk de imitatie van de broertjes de Boer. Hij deed de oud-voetballers zo goed na dat Ronald op gegeven moment dacht dat hij het ook daadwerkelijk was. Later wist hij het zeker en belde hij Evers op. Als je zo goed een imitatie kunt neerzetten, dan behoor je tot de allerbesten. Helaas gaan we de creatieve stem van Edwin Evers niet meer horen in de ochtend bij 538.

Emotioneel

Naast vele spraakmakende imitaties zorgde Evers voor veel meer lachen momentjes op de vroege ochtend. Zo maakte hij een aantal nummers en wist hij elke morgen een glimlach op iedere 538-luisteraar te krijgen. Evers won door zijn vele prestaties ook een paar prijzen. Zo won hij afgelopen maand nog de Gouden Harp voor zijn prestaties in de muziekwereld in Nederland. De dj nam het besluit drie weken geleden al en had er moeite mee. “Ik heb het gevoel dat ik het feestje van mensen verpest. Ik realiseer me dat mijn besluit consequenties heeft, ook voor de mensen met wie ik werk. Maar de beslissing is onvermijdelijk. Aan alle goeie dingen komt een eind. Maar als je een keer stopt, doe het dan als het programma staat als een huis. En dat staat het.” Edwin je bent een baas en gaan je missen!

1. Edwin Evers imiteert Frank en Ronald de Boer

2. Edwin Evers imiteert Johan Cruijff

3. Edwin Evers imiteert Boer Geert

4. Edwin Evers imiteert Nico Dijkshoorn

5. Edwin Evers imiteert Willibrord Frequin

Foto: William Rutten

Reageer op artikel:
De 5 beste imitaties van koning van de ochtendradio Edwin Evers
Sluiten