We verloten een Ecooter t.w.v. €2.699 onder de mensen die nu nog een FHM500 bestellen

Redactie 14 Jun 2019 Entertainment

Jongens! We hebben goed nieuws, want we mogen een dikke elektrische scooter aka Ecooter verloten onder de mensen die op het laatste moment hebben besloten om toch nog de FHM500 te bestellen.

Eerder mochten we er al een weggeven onder de eerste 500 bestellingen, maar nu mogen we er gewoon nog eentje verloten. Da’s effe lekker! Vooral voor jullie. Want wat kun je precies winnen?

Ecooter ES1

Een Ecooter ES1. In de winkel kost ‘ie €2.699 inclusief BTW en de kosten voor het rijklaar maken. Hij is elektrisch, dus dat betekent lief voor het milieu en de scooter is razendsnel, want in 4,5 seconde zit je al op de 45 km/u. Actieradius is ook heel netjes met een bereik van 110 kilometer. Vet ding. Meer info vind je op ecooter.nl. Als je dan toch bezig bent: volg ze ook even op @ecooter.benelux.

Goed, we snappen dat jij dit exemplaar maar al te graag wil winnen. We zullen je de voorwaarden even vertellen hoe je deze ecooter pakt.

Wat moet je doen?

1. Post een foto van je bestelling op je Instagram Story (zie voorbeeld hierboven)
2. Tag @fhm_nederland (zodat we je kunnen zien)
3. Plaats de #FHM500Ecooter in je post
4. Wij loten maandag de winnaar uit alle inzendingen.

Hier bestel je de FHM500

Je krijgt het magazine bij aankoop van een TABAC-product via Wehkamp. Dus kies een product uit, reken af en de FHM500 wordt gratis meegestuurd. Let op: via Wehkamp zijn er nog maar 100 magazines op voorraad. Hier bestel je een TABAC-product en je FHM500 magazine. Gelukt? Drop een foto van je bestelling op je Instagram Story, tag @fhm_nederland en zet de hashtag #FHM500Ecooter erbij. Heel veel succes vriend!

Reageer op artikel:
We verloten een Ecooter t.w.v. €2.699 onder de mensen die nu nog een FHM500 bestellen
Sluiten