10 heerlijke voorbeelden van Dunglish in z’n ultieme vorm

Redactie 1 apr 2019 Entertainment

We kunnen ons allemaal Louis van Gaal herinneren bij Manchester United toch? Hij is toch wel hét voorbeeld van de Nederlandse burger die het steenkolenengels aka Dunglish vol trots en passie heeft uitgedragen.

We kunnen ons zo voorstellen dat vertaalbureaus maar wat blij waren met de aanwezigheid van Louis bij Man United, omdat zo even haarfijn duidelijk werd wat de waarde is van hun werk. Niet zo gek als je bedenkt wat voor instant classics Van Gaal de zaal inslingerde. ‘It’s a question of time’, ‘We are running after the facts’ of ‘I did always the lights out?’. Man, wat hebben wij ons toch kostelijk vermaakt met Louis als trainer bij de Red Devils. Hieronder nog even een geniale compilatie van Louis zijn beste uitspraken in Engeland.

Maar hij is lang niet de enige hoor. Heel wat landgenoten kunnen er wat van op dit gebied. Van de Spaanse Costa tot de Griekse eilanden, als de Nederlander in het Engels gaat lullen dan kun je de popcorn erbij pakken. Ook dat zou zomaar een Netflix-hit kunnen worden. Hieronder een tiental schitterende voorbeelden van Dunglish op z’n allerbest.

1. ‘Coffee is alone allowed in the canteen’

2. ‘Ice cream with lawyer’

3. ‘Horse expend place’

4. ‘At this desk we cannot sell the public transport’

5. ‘Please step out, this train does not continue’

6. ‘After smoking the cigarette deaf’

7. ‘Hearty tart’

8. ‘Wind milletje’

9. ‘Good command in English in work and written’

10. ‘We do not repair saturday’

 

Reageer op artikel:
10 heerlijke voorbeelden van Dunglish in z’n ultieme vorm
Sluiten