Dude zegt in TV-show dat hij niet de vader kan zijn en noemt hierbij de meest belachelijke redenen die je kunt bedenken

Redactie 13 mei 2017 Entertainment

We zijn met stomheid geslagen. De man die afgelopen maandag in The Jeremy Kyle Show (een Britse variant op The Jerry Springer Show) zat, laat je op het puntje van je stoel zitten. Van ongeloof, verbazing, woede en frustratie.

Wat is er aan de hand? Hij wordt geconfronteerd met de vrouw die hij zwanger heeft gemaakt in een TV-show.  Zij is inmiddels moeder van een baby van zes maanden. De beste man is alcoholist en heeft totaal geen zin in het krijgen van een kind. Dat een kind voor hem niet zo wenselijk is, kunnen we begrijpen. Maar zijn redenatie waarom hij niet de vader kan zijn is compleet belachelijk. Hij durft het ook nog eens live op TV vol te houden.

Waarom kan hij de vader niet zijn? Hij was 47 jaar oud toen ze seks hadden, wat te oud zou zijn om nog een vrouw te kunnen bezwangeren. Dat is natuurlijk complete bullshit. De meeste opa’s hebben nog gewoon functionerend zaad. Hierna beweert de man snel dat de vrouw niet zwanger kon zijn geworden omdat zij bovenop zat toen ze seks hadden. In dat geval zou het zaad volgens hem niet in de baarmoeder kunnen belanden, maar ‘naar beneden vallen door de zwaartekracht’. Evengoed onzin, natuurlijk. Een baarmoeder wil niets liever dan bevrucht worden en pakt al het zaad dat ze pakken kan. Daarbovenop beweerde hij ook nog dat zijn ex vreemdging ten tijde van de beruchte ejaculatie.

Gelukkig had de TV-show een DNA-test in huis, zodat de man diezelfde aflevering met zijn neus op de feiten gedrukt kon worden. Het leverde een emotioneel en debiel einde op van deze absurde zaak.

Reageer op artikel:
Dude zegt in TV-show dat hij niet de vader kan zijn en noemt hierbij de meest belachelijke redenen die je kunt bedenken
Sluiten