Dude laat zich opeten door anaconda voor experiment

koen 5 nov 2014 Entertainment

Hoe het is om levend opgegeten te worden door een enorme anaconda? Tsja, dat weet niemand. En waarschijnlijk denk je: waarom the fuck willen ze dat weten? Nou ja, wij niet hoor. Wildlife specialist Paul Rosolie dus wel. Hij is zo benieuwd dat hij zich gaat laten opeten door een anaconda. 

Tijdens dit bizarre experiment wordt de wildlife gast in een speciaal, op maat gemaakt, slangbestendig pak gehesen om zich vervolgens als een lekker hapje te laten opeten door een anaconda. De rilling loopt al over je rug wanneer je erover nadenkt. Rosolie wil op deze manier ondervinden hoe het is om in de buik van een anaconda te verblijven. Tsja, ieder z’n ding toch?

Het verbazingwekkende experiment Eaten Alive zal door Discovery Channel op 7 december worden uitgezonden. Een hoop mensen hebben nu al een hun ongenoegen uitgesproken over dit experiment en vinden het dierenmishandeling. Discovery Channel zwijgt daarentegen als het graf. Paul Rosolie heeft al wel gereageerd. Hij geeft te kennen dat het absoluut niet zijn bedoeling is om een levend leven wezen pijn te doen en dat er van dierenmishandeling absoluut geen sprake is. Je moet Eaten Alive bekijken om erachter te komen hoe het zal gaan. 

Dit is op zijn minst één van de opmerkelijkste experimenten waar wij ooit van gehoord hebben. Letterlijk. For fuck sake. Ongelooflijk. Hoe het in zijn werk zal gaan en óf het doorgaat? We gaan het zien. 7 december op Discovery Channel.

Reageer op artikel:
Dude laat zich opeten door anaconda voor experiment
Sluiten