Dude huurt Ferrari 458 voor bruiloft en rijdt ‘m compleet naar de Filistijnen

Redactie 20 aug 2015 Machines

Na die oetlul die z’n Porsche 918 Spyder crashte op een parkeerplaats in Zuid-Frankrijk, hebben we hier weer een nieuwe oelewapper voor je. Een dude dacht dat het wel leuk zou zijn om een Ferrari 458 als trouwauto te fiksen. Zeker een goed idee, maar laat ‘m dan alsjeblieft heel.

Toen hij het Italiaanse raspaardje even flink op z’n staart trapte kwam hij erachter dat het geen Volkswagen Golf is. En dus ging het helemaal mis. Maar echt van helemaal. Kijk, je kan er een paar deukjes en krasjes op rijden. Maar deze 29-jarige jongeman reed ‘m vol een tuin in en parkeerde z’n gehuurde Ferrari onder een taxi. Total loss. Dit alles gebeurde in het Engelse Luton. Wonderlijk genoeg vielen er geen gewonden.

Jamie Ford, de verhuurder van de supercar, zag het met lede ogen aan: ‘When I saw what had happened I was absolutely devastated. They have done a really good job of crashing it and writing it off. I just wish people had more respect for super cars. People need to realise that they are not invincible. We can deal with scratches and little dents, but this is absolutely gutting.

Reageer op artikel:
Dude huurt Ferrari 458 voor bruiloft en rijdt ‘m compleet naar de Filistijnen
Sluiten